Leyla Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu!

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
Yapım şirketi Eflatun Film'in, sayıları önce 5, ardından 30'a kadar çıkan Leyla adayları arasından son olarak oyuncu Zeynep Çamcı'da karar kıldığı öğrenildi.

30 EKİM'DE EKRANA GELECEK

Dizinin Oyuncularından Ushan Çakır'ın Ezgi Asaroğlu'nu darp etmesinin ardından durdurulan çekimler nedeniyle yayınına ara verilen "Leyla ile Mecnun"un 30. bölümü 17 Ekim Pazartesi günü ekrana gelecek.

Çamcı, Recep İvedik adlı filmdeki performansıyla komedisever izleyicilerden tam not almıştı.


48480.jpg
 
Recep İvedik'te oldukça başarılıydı ama Leyla ile Mecnun'da alışmak çok zor olacak. Ezgi Asaroğlu'na çok alışmıştık. Hayırlı olsun dizi için ama şunu da söylemek lazım hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Leyla ile Mecnun için...
 
Evet, merakla bekliyorduk bu haberi. Ezgi Asaroğlu'nun yerini dolduramayacağı kesin çünkü, ona çok alışmıştık. Zeynep Çamcı, Leyla ile Mecnun'da gerçek oyunculuk yeteneği çıkacak tabi bunu komedi oyunculuğa yönünden söylemek lazım. 'Leyla' rolünü diziye göre güzel bir şekilde idare ediyordu Ezgi Asaroğlu ve bakalım bunu Zeynep Çamcı yapabilecek mi ? İşte bu bir soru işareti. Yeni Leyla'yı görenler belki şaşırabilir o yönden de sorun olacaktır.

Hayırlı olsun diyerek Zeynep Çamcı'ya başarılar dilerim. Bu seçim hatalı olmazsa dizi kaldığı yerden gider ama hatalıysa daha çok iş düşecek ekibe. Leyla ile Mecnun ekibine de başarılar dileyelim. Eski görüntüsünü aratmazsa iyi olacak dizi açısından yoksa dizi hayran kitlesini düşürebilir. Bakalım yeni görünümüyle nasıl ışık verecek bizlere.
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,587
Mesajlar
3,714,736
Üyeler
8,455
Son Üye
daisydove