Dizi tutmazsa merzardan çıkıp geri döner diziye.İnşallah çöker de mezarında ters döner![]()
Dizi tutmazsa merzardan çıkıp geri döner diziye.İnşallah çöker de mezarında ters döner![]()
Dönme şansı yokta kesin şey olur doktorlarla konuşmuş hastaneden kaçırtmışlar gibi bir şeyDizi tutmazsa merzardan çıkıp geri döner diziye.![]()
Kırgın Çiçekler'de yan rol olmaktansa D Productions'ın dizisinde başrol oynamak daha mantıklı benceEğer bu dizide başrol olmak için Kırgın Çiçekler'den ayrıldıysa inşallah tutmaz dizi.
ayy hiçç sevmiyorumbu kızı yaaa ama kiralık aşktan defolup gidiyor demekki ona sevindim vlla@Çiğdem- ömüşünden sonra furkanını da öpecek leyla lydia tuğutlu![]()
ama bu dizide de memeli oğlanı kapacakayy hiçç sevmiyorumbu kızı yaaa ama kiralık aşktan defolup gidiyor demekki ona sevindim vlla![]()
Uzun sürmeyecek rolü inşallah. Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz.Kırgın Çiçekler'de yan rol olmaktansa D Productions'ın dizisinde başrol oynamak daha mantıklı bence
Bu arada Furkan için çok iyi, yapım şirketi ve Leyla için kötü seçim olmuş![]()
İzlemeyecek misin?Leyla ile yakışırlar gibi görünüyor.
Başarılar.![]()
Serkan olsaydı daha musmutlu olurdum ben.Furkan için?![]()
Furkan iki soyunsa unutursun Serkan'ı.Serkan olsaydı daha musmutlu olurdum ben.
İnşallah Serkan da Kanal D'nin projelerinden biriyle döner.![]()
Serkan'ı daha çokça seviyorum, o da inşallah bu yaz Kanal D'de olur.Furkan iki soyunsa unutursun Serkan'ı.
Gözün doysun Serkan FOX'a dönsün bence.![]()
Kanal D harcar onu gitmesin oralara.Serkan'ı daha çokça seviyorum, o da inşallah bu yaz Kanal D'de olur.
Süreç Film dizisine de onay vermemiş, yani şu an boşta kendisi. Bakalım hangi yapım şirketi kapacak?
Yazın dramalar da iş görüyor: Güllerin Savaşı, Kırgın Çiçekler buna örnek.Kanal D harcar onu gitmesin oralara.
Bence iyi bir dramla dönmeli romantik komedi türünde gösterdi kendini zaten sıra dramda.![]()
Asıl Kanal D'den hayır yok.Yazın dramalar da iş görüyor: Güllerin Savaşı, Kırgın Çiçekler buna örnek.
Kanal D yine kendi yapım şirketine dönsün ve işi ayarlasın, diğer yapım şirketlerinden pek hayır yok.![]()
Kanal D'ye yeni gelen o kadın baya iş yapıyor, kanalın ismi son zamanlarda büyük işlerle anılıyor.Asıl Kanal D'den hayır yok.![]()