Ben artık büyük işler ve isimlere pek güvenmiyorum çok reklamı yapılıyor sonra fiyasko çıkıyor.Kanal D'ye yeni gelen o kadın baya iş yapıyor, kanalın ismi son zamanlarda büyük işlerle anılıyor.
Ben artık büyük işler ve isimlere pek güvenmiyorum çok reklamı yapılıyor sonra fiyasko çıkıyor.Kanal D'ye yeni gelen o kadın baya iş yapıyor, kanalın ismi son zamanlarda büyük işlerle anılıyor.
Meryem Uzerli'nin projesine gönderme var burada @xemrexxxBen artık büyük işler ve isimlere pek güvenmiyorum çok reklamı yapılıyor sonra fiyasko çıkıyor.
Aa olur mu 3 sezonluk hasret o bir kere.Meryem Uzerli'nin projesine gönderme var burada @xemrexxx
Meryem'in dizisi büyük iş değildi, bu sayılmaz.
Meryem Uzerli'nin projesine gönderme var burada @xemrexxx
Meryem'in dizisi büyük iş değildi, bu sayılmaz.
kullarımız öncelikle naz elmasın dizi batırma tahtına aday sedef avcıya bakmalıAa olur mu 3 sezonluk hasret o bir kere.
Nerden senin kulun oluyoruz pis totoş.sskullarımız öncelikle naz elmasın dizi batırma tahtına aday sedef avcıya bakmalı
Meryem'in dizisi Bedel kadar 20 bölüm sürsün, ona dua et.kullarımız öncelikle naz elmasın dizi batırma tahtına aday sedef avcıya bakmalı
Ne de güzel söylemişsin öyle.Meryem'in dizisi Bedel kadar 20 bölüm sürsün, ona dua et.
Onlar ne alaka la?Ne de güzel söylemişsin öyle.
Bu gidişle sürmeyecek zaten olan Murat'a olacak.ss
Neyse inşallah Murat Yıldırım ve Sedef'i birlikte görürüz yakında.
Alakaya for. 😱Onlar ne alaka la?
Murat Yıldırım ve Serenay Sarıkaya yeni sezonda Kanal D'de!Sedef Avcı ile de Yusuf Çim partner olmalı.
Nerden senin kulun oluyoruz pis totoş.ss
merak etme sürerMeryem'in dizisi Bedel kadar 20 bölüm sürsün, ona dua et.
Emin değilim o kadar süreceğinden.merak etme sürer
ayrıca bizi bilmez misin melun özgür .ss biz ki bu saraya 40 yıldır kök saldık şimdi köklerimizi kazımaya kalksan 40 yılda zor kazırsın.ss
Sedef büyük kalır asıl.Alakaya for. 😱
Olmadı bu Yusuf küçük kalır.
Murat - Sedef, Serenay - Yusuf daha iyi olur.Sedef büyük kalır asıl.
Serenay abla diye peşinden koşsun hee oldu?Murat - Sedef, Serenay - Yusuf daha iyi olur.
Bence yakışırlar.Serenay abla diye peşinden koşsun hee oldu?
Senin zevkine güvensek o kalite abidesi Bedel'i izlerdim .ssBence yakışırlar.
Avucunu yala.yakamoz kulumuzun yanına süreriz seni deay beroş odamızı bastı hadsiz hatuncuk elinde meşale var bir de .ss
Nesi vardı Bedel'in.ssSenin zevkine güvensek o kalite abidesi Bedel'i izlerdim .ss
bugün babasını öldürdük yarın sıra diğer sevdiklerindeAvucunu yala.
Oh iyi yaptı.Ne güzel rest çekti size.
Bişeyi yoktu işte, problem oradaNesi vardı Bedel'in.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?