Ben artık büyük işler ve isimlere pek güvenmiyorum çok reklamı yapılıyor sonra fiyasko çıkıyor.Kanal D'ye yeni gelen o kadın baya iş yapıyor, kanalın ismi son zamanlarda büyük işlerle anılıyor.![]()
Ben artık büyük işler ve isimlere pek güvenmiyorum çok reklamı yapılıyor sonra fiyasko çıkıyor.Kanal D'ye yeni gelen o kadın baya iş yapıyor, kanalın ismi son zamanlarda büyük işlerle anılıyor.![]()
Meryem Uzerli'nin projesine gönderme var burada @xemrexxxBen artık büyük işler ve isimlere pek güvenmiyorum çok reklamı yapılıyor sonra fiyasko çıkıyor.![]()
Aa olur mu 3 sezonluk hasret o bir kere.Meryem Uzerli'nin projesine gönderme var burada @xemrexxx
Meryem'in dizisi büyük iş değildi, bu sayılmaz.![]()
Meryem Uzerli'nin projesine gönderme var burada @xemrexxx
Meryem'in dizisi büyük iş değildi, bu sayılmaz.![]()
kullarımız öncelikle naz elmasın dizi batırma tahtına aday sedef avcıya bakmalıAa olur mu 3 sezonluk hasret o bir kere.![]()
Nerden senin kulun oluyoruz pis totoş.sskullarımız öncelikle naz elmasın dizi batırma tahtına aday sedef avcıya bakmalı![]()
Meryem'in dizisi Bedel kadar 20 bölüm sürsün, ona dua et.kullarımız öncelikle naz elmasın dizi batırma tahtına aday sedef avcıya bakmalı![]()
Ne de güzel söylemişsin öyle.Meryem'in dizisi Bedel kadar 20 bölüm sürsün, ona dua et.![]()
Onlar ne alaka la?Ne de güzel söylemişsin öyle.
Bu gidişle sürmeyecek zaten olan Murat'a olacak.ss
Neyse inşallah Murat Yıldırım ve Sedef'i birlikte görürüz yakında.![]()
Alakaya for. 😱Onlar ne alaka la?
Murat Yıldırım ve Serenay Sarıkaya yeni sezonda Kanal D'de!Sedef Avcı ile de Yusuf Çim partner olmalı.
![]()
Nerden senin kulun oluyoruz pis totoş.ss
merak etme sürerMeryem'in dizisi Bedel kadar 20 bölüm sürsün, ona dua et.![]()
Emin değilim o kadar süreceğinden.merak etme sürer![]()
ayrıca bizi bilmez misin melun özgür .ss biz ki bu saraya 40 yıldır kök saldık şimdi köklerimizi kazımaya kalksan 40 yılda zor kazırsın.ss
Sedef büyük kalır asıl.Alakaya for. 😱
Olmadı bu Yusuf küçük kalır.![]()
Murat - Sedef, Serenay - Yusuf daha iyi olur.Sedef büyük kalır asıl.![]()
Serenay abla diye peşinden koşsun hee oldu?Murat - Sedef, Serenay - Yusuf daha iyi olur.![]()
Bence yakışırlar.Serenay abla diye peşinden koşsun hee oldu?![]()
Senin zevkine güvensek o kalite abidesi Bedel'i izlerdim .ssBence yakışırlar.![]()
Avucunu yala.yakamoz kulumuzun yanına süreriz seni deay beroş odamızı bastı hadsiz hatuncuk elinde meşale var bir de .ss
Nesi vardı Bedel'in.ssSenin zevkine güvensek o kalite abidesi Bedel'i izlerdim .ss
bugün babasını öldürdük yarın sıra diğer sevdiklerindeAvucunu yala.
Oh iyi yaptı.Ne güzel rest çekti size.
![]()
Bişeyi yoktu işte, problem oradaNesi vardı Bedel'in.ss