Leyla Lydia Tuğutlu'nun Partneri Belli Oldu!

Tebrikler Furkan Andıç'a çok doğru bir tercih yapmış.
Leyla Tuğutlu'nun oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama güzel kız Furkan'la da yakışırlar gibi.

Dizi tutmazsa merzardan çıkıp geri döner diziye.
Dönme şansı yokta kesin şey olur doktorlarla konuşmuş hastaneden kaçırtmışlar gibi bir şey
kara ekmekteki gibi

Baksana ABAY nickinin baş harfi B olan biri orta yerinden çatlamış.

Eğer bu dizide başrol olmak için Kırgın Çiçekler'den ayrıldıysa inşallah tutmaz dizi.
Kırgın Çiçekler'de yan rol olmaktansa D Productions'ın dizisinde başrol oynamak daha mantıklı bence

Bu arada Furkan için çok iyi, yapım şirketi ve Leyla için kötü seçim olmuş

Bence Leyla ile güzel bir çift olabilirler, en azından Serkan Çayoğlu'ndan iyidir.

Leyla ile yakışırlar gibi görünüyor.

Başarılar.

Furkan iki soyunsa unutursun Serkan'ı.

Gözün doysun Serkan FOX'a dönsün bence.
Serkan'ı daha çokça seviyorum, o da inşallah bu yaz Kanal D'de olur.

Süreç Film dizisine de onay vermemiş, yani şu an boşta kendisi. Bakalım hangi yapım şirketi kapacak?

Serkan'ı daha çokça seviyorum, o da inşallah bu yaz Kanal D'de olur.

Süreç Film dizisine de onay vermemiş, yani şu an boşta kendisi. Bakalım hangi yapım şirketi kapacak?
Kanal D harcar onu gitmesin oralara.

Bence iyi bir dramla dönmeli romantik komedi türünde gösterdi kendini zaten sıra dramda.

Kanal D harcar onu gitmesin oralara.

Bence iyi bir dramla dönmeli romantik komedi türünde gösterdi kendini zaten sıra dramda.
Yazın dramalar da iş görüyor: Güllerin Savaşı, Kırgın Çiçekler buna örnek.

Kanal D yine kendi yapım şirketine dönsün ve işi ayarlasın, diğer yapım şirketlerinden pek hayır yok.

Yazın dramalar da iş görüyor: Güllerin Savaşı, Kırgın Çiçekler buna örnek.

Kanal D yine kendi yapım şirketine dönsün ve işi ayarlasın, diğer yapım şirketlerinden pek hayır yok.
Asıl Kanal D'den hayır yok.