Leyla Lydia Tuğutlu'nun Partneri Belli Oldu!

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,890
Puanı
710
Furkan-And%C4%B1%C3%A7-K%C4%B1rg%C4%B1n-%C3%87i%C3%A7ekler-G%C3%B6khan-Kimdir-4.jpg

Kadın başrolünün Leyla Lydia Tuğutlu olarak kesinleştiği, yapımcılığını D Yapım'ın yapacağı dizi Tatlı İntikam'ın erkek başrol oyuncusu belli oldu. Serkan Çayoğlu ve Furkan Andıç arasında kalan yapım, Kırgın Çiçekler dizisinde Gökhan karakterine hayat veren genç oyuncu Furkan Andıç'da karar kıldı.

Dizinin gelecek günlerde oyuncu kadrosunun belli olup çekimlere başlaması bekleniliyor.

Tatlı İntikam, çok yakında Kanal D'de!

Kaynak: Ranini.tv

Son düzenleme:
Eğer bu dizide başrol olmak için Kırgın Çiçekler'den ayrıldıysa inşallah tutmaz dizi.

Selin Şekerci'den Furkan Andıç'a tam destek. :Z :A

''Benim canım partnerim kimlere partner olmuş? ah hadi bu iş senin işin olsun hayırlı olsun herşey senin için güzel olsun @furkandic''

Selin Şekerci'nin 'Canım Partnerim' lafı da Twitter'da tt listesine girdi. :A

Ve Furkan Andıç'tan cevap geldi, haber kesinliğini kazandı...

Aaaa @selinlikli bak simdi utandırdın beni valla ben böyle tebrik edemedim ama iyi dileklerim ulaşmıştır sana çok teşekkür ederim :)🙂

@denizz19 ahada bulduk adamı meğersem başka dizi için gitmiş yoksa niye ayrılsın anlamsız şekilde. :T:

Dizinin popülaritesi için iyi bir isim ama Serkan Çayoğlu ile uyumları daha iyi olurdu. :X

Bu arada Serkan Çayoğlu 'Ayaz' karakteri ile benzer bir karakter olduğu düşüncesiyle kabul etmemiş. :)