"Leyla ile Mecnun'a Cevap Ver TRT!"

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
syBbU3g08NnCY1Jd27JKTsBz.jpg

TRT 1'in fenomenleşen dizisi Leyla ile Mecnun, yayından kaldırılacağına dair çıkan haberlere sosyal medyanın güçü sitesi Twitter'dan büyük tepki geldi.

TRT 1'in sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları Gezi Parkı'na destek vermesi sebebiyle yayından kaldırılacağına dair haberler çığ gibi büyümeye başladı. Ancak TRT 1'in bu konuda sessizliğini koruması akıllara haberlerin doğru olabileceğini gösteriyor. Dizinin hayranları twitter'dan "#LeylaileMecnunaCevapVerTRT" etiketiyle tweet atıyor ve şu sıralar etiket, trend topic olmuş durumda.

Tepkiler çığ gibi büyürken TRT 1'in bu konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu.

TRT yöneticileri de muallakta olmasa cevap verirlerdi inşallah böyle bi aptallık yapmazlar.

Bu sebebe bağlı olarak diziyi yayından kaldırmaya kalkarlarsa saçmalık olur. Baktığımızda sadece bu dizinin oyuncuları değil birçok dizinin oyuncusu destek verdi. Buna göre o dizileri de kaldırmaları lazım. Yayından kaldırma gibi bir hataya düşmeleri dizinin hayranları tarafından çok daha büyük bir tepkiyle karşılanır. Yani bunlar az bile kalır.

GreatOttoman post: 1416364' Alıntı:
Başka kanala geçme gibi bir şansı yok mu peki ?

Yayından kaldırılıp başka kanalda devam eden birçok dizi gördüm. Gerekirse internet üzerinden bile yayınlanır. Devam etsin de nasıl devam ederse etsin.

Bir foto görmüştüm settenmiş 😕

İnşallah böyle bir sebepten bitmez dizi gerçi TRT artık "Türkiye Radyo Televizyon" değil "Tayyip Radyo Televizyon" . :)

İnşallah başlatmazlar

Sırf tuttuğun şeyi desteklemediler diye böyle bir tutum sergileme boş yere. Başkaları seviyor, sevmiyorsan bu sen de kalsın. Herkes sevemez diziyi bunu rahatlıkla anlıyorum. @XanTier'e baksana mesela, o da seninle aynı görüşleri savunuyor ama izliyor ve senin gibi düşünmüyor. Bir de sırf mesaj olsun da, ne olursa olsun diye yazma. :)

En çok da şu başlamasın diyenlere inat başlamasını istiyorum.