Benim post kasmakla işim olmadığımı herkes bilir. Herzaman dolu bir yorum yaparım. Bu o demek değil ki, destan yazacağım. Post kasacak olsaydım neredeyse 1 yıl olmasına rağmen 5000 mesajda olmazdın. Her mesaja cevap verdiğin için post kasmak senin işin. Gerisi de seni zerre kadar ilgilendirmez. İşine bakbu nasıl konu diyon madem beğenmedim yorum yazma sırf post kasmak için mesaj yazıyon S.G.A.T. la benim aramda diyon ne arası burası herkese açık istediğim kişiye istediğimi yazarım bana karışamazsın ayrıca ben sizin aranızı niye bozim banane aranızdan![]()
Benim post kasmakla işim olmadığımı herkes bilir. Herzaman dolu bir yorum yaparım. Bu o demek değil ki, destan yazacağım. Post kasacak olsaydım neredeyse 1 yıl olmasına rağmen 5000 mesajda olmazdın. Her mesaja cevap verdiğin için post kasmak senin işin. Gerisi de seni zerre kadar ilgilendirmez. İşine bak
Takas ben de biliyorum karadayi'yi,fetih'i gecemeyecegini,ama bu bolum yayinlandiginda o diziler daha baslamamis olacak.yani olabilir.
Madem ilk 50'ye giremez diyorsun o zaman neden ben bu nasıl konu diyince gayet notmal bir konu diyorsun? Soyledigin gibi işine bakbelli oluyo dolu yorumalra bak helesen post kasarak bu kadar yapabildin revan arkadaş kendini messi mi sandın ayrıca benim postla mostla alakam olmaz onu geçecen
- - - Ekleme - - -
yav sen ne diyonben diyom ilk 50 ye giremez sen onlarla kıyaslıyon karadayı fatih bunu 10 a katlar
![]()
@takas.yahu ben de biliyorum onlari gecemeyecegini.Ama onlar daha baslamadi.Yani o bolum yayinlandiginda o diziler olmayacak,o biri kanallarda.
Sabaha kadar aenle dalaşır ama haklısın demez boşuna yorulma.
İlk 20`ye girmeyeceğini düşünüyorsan neden ben " Bu nasıl konu " diyince tepki gösterdin? Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun. İşin gücün alıntı yapıb mesajıma karışmak.sen kendini ne sanıyon arkadaşım dalaşır malaşır sen kendine bak bi adam diyo ilk 20 ye girer lm ne zaman ilk 20 ye girmiş kaç kez girmiş bişeyden çaktığın yok bana laf yapıyon
@forumdash beni delirtmeyin.bilerek mi yapiyorsunuz
.O diziler daha baslamadi.Girme sansi cok yuksek.
40 mi?.ya bu dizi normal dizi sezonunda ilk 40'a giriyor.Bombos bir gun.bence ilk 20 hayal degil AB'de.
Tamam yazarim Forumdash.Konu bu reytinglerden TRT memnun olur mu?degil,sadece o bolum ilk 20'ye girer mi diye soruluyor.