Leyla ile Mecnun vs Kayıp Şehir | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Ankette yer alan hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine de çeyrek finali görmüş olucaktı en azından. Ben LM rahat tur atlar diye Kayıp Şehir'e vermiştim, çok fark olmasın diye. Beni de şaşırttı.
Normaldir senin LİM sevdiğin filan yok, takılmak için böyle diyorsun ama ne geçen tur ne önceki tur oy göremedik LİM'e, LİM'in karşısında hangi dizi varsa ona oy kullanacağını ikimiz de biliyoruz.

Reactions: phoebebuffay
Normaldir senin LİM sevdiğin filan yok, takılmak için böyle diyorsun ama ne geçen tur ne önceki tur oy göremedik LİM'e, LİM'in karşısında hangi dizi varsa ona oy kullanacağını ikimiz de biliyoruz.
Ben LM'yi sadece denk geldiğim kadarıyla izlediğimi zaten söylemiştim ve seviyorum da. Avrupa Yakası'ndan sonra en iyi Türk komedisi bana göre. Ama etkinlikteki direkt favori dizilerimden değil. Kayıp Şehir'de fena bulmadığım bir yapım, Türkiye'de pek değinilmeyen ünsurlara değindiği için ve başrolünde sevdiğim bir isim olduğu için sempati duyduğum bir dizi. Bu yüzden fark yemesin diye ona oy verdim. Ama böyle olucağını bilsem LM'ye oy verirdim çünkü klasik olmayı başarmış bir dizi ve çeyrek finale çıkmayı hak ediyor. Geniş Aile'nin çeyrek finale çıktığı etkinlikte LM hayli hayli çıkmalı.

Önceki tur oy vermememin sebebi Yaprak Dökümüyle eşleşmesiydi. Doktorlar'ı da çok severim ama ona da oy vermemiştim. Direkt favori dizime verdim oyu.

Reactions: Tolstoyevski
Bir önceki turda da kullanmamıştın ama onda da Hanımın Çiftliği nedeniyle sanrım, şans işte.

Tam izlemediğini bilmiyordum, izlemeyip de sevmediğin dizilerden biri sanıyordum ama kimse sevmediği diziyi izlemez gerçi ara sıra da olsa.

Reactions: phoebebuffay
Şimdi baktım, 2.olarak Galip Derviş değil de Hanımın Çiftliği çıksın diye ona oy vermiştim galiba. Yoksa HÇ'yi de oturup izlemedim hiç. Ama LM'ye niye oy vermemişim orası ilginç. Bazen kafamda farklı şeyler düşünüp saçma oylar kullanabiliyorum.
Neyse detaylara fazla takılmayalım, LM tamamen izlemesem de sevdiğim bir dizi. Ve etkinlikte Geniş Aile'den önce elenmemeli.

Anket süresi 2 saat sonra bitecek 😊
Bu grubu biraz beklemek zorundayız.

Offf bu heyecana kalp dayanmaz kalp. Konuya girecek 1 kişi anketteki tüm gidişatı değiştirebilir hadi bakalım

Reactions: Dosi
Leyla ile Mecnun cidden beni şaşırttı. Bir de bizim kitlemiz bellidir herkes bizim diziyi anlayıp sevmez derler. Forumda bu kadar LM hayranı olduğunu bilmiyordum. Geniş Aile ortalama bir komedi dizisinde bile ölüp ölüp dirildi. Malum bizim forum pek komedici değil. Komedi dizisinin karşısında dram dizisi gelirse ezer diyordum. Öyle olmadı gizli favori bu turnuvada L&M sessiz sessiz geliyorlar cidden helal olsun takdir ettim.

Reactions: Dosi
Sen göz kulak ol ankete. Hadi görüşürüz

Reactions: xdragxx
Geniş Aile etkinliğin kazananı oldu, gelecekten geliyorum. Aşkı Memnu - Ezel ve Suskunlar üçü ittifakla Geniş Aile'ye karşı savaştılar. Geniş bir şekilde fark attı Geniş Aile.

Reactions: xdragxx
Geniş Aile etkinliğin kazananı oldu, gelecekten geliyorum. Aşkı Memnu - Ezel ve Suskunlar üçü ittifakla Geniş Aile'ye karşı savaştılar. Geniş bir şekilde fark attı Geniş Aile.
Ok hocam ok

Bak senle ben tepki oyu vermesek L&M kaç oy farkla geçiyordu bu turu?
Phoebe de LM fark atar diye öbür diziye oy vermiş cidden L&M'nin çok çooook rahat fark atacağı bir tur olmuş. Bu kadar oy kitlesi cidden çok fazla.

Şu bir üstteki mesajının benzerini Geniş Aile adına bir sonraki turda yazacağıma temin verebilirim kısasa kısas olarak, yani sen başlattın biz devam ettirelim dedik.

Şu bir üstteki mesajının benzerini Geniş Aile adına bir sonraki turda yazacağıma temin verebilirim kısasa kısas olarak, yani sen başlattın biz devam ettirelim dedik.
İstediğini yazabilirsin zaten öbür tur kesin eleneceğiz sıkıntı yok

Sen, ben, Phoebe L&M deseydik L&M'ye +3 diğer diziye -3 oy etki edecekti. Yani 6 cidden tam 6 oy dile kolay. Cidden takdir ettim sizin kitleyi öyle bir konuşuyorsun ki gören de 3-4 kişisiniz sanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...