Leyla ile Mecnun: Tuvalet Terliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060

Mecnun'dan Erdal Bakkal'a süper laflar... :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
evet öyle bu bölüm kaçıncı bölüm bilmiyorum ama bu lafa benzerini daha önceden zekai söylemişti ayrıca plastik lafı katipin ulvi ye söylediği laftır

yok hacı bana fazla gönderme gelmedi tuvalet terliğini türetmişler sonra plastik falan demişler plastik fazla ünlü bir laf değil geniş aile'de plastik lafını biliyorsa senarist geniş aileyi izliyor demektir

yok hacı bana fazla gönderme gelmedi tuvalet terliğini türetmişler sonra plastik falan demişler plastik fazla ünlü bir laf değil geniş aile'de plastik lafını biliyorsa senarist geniş aileyi izliyor demektir

Senarist Geniş Aile'yi kesin izliyordur zaten. Cüneyt İnay da Leyla ile Mecnun'u izliyordur normal şeyler bunlar :D

Senarist Geniş Aile'yi kesin izliyordur zaten. Cüneyt İnay da Leyla ile Mecnun'u izliyordur normal şeyler bunlar :D
evet haklısın geniş ailede de cevahir çölde kutup ayısı görmüş mecnun gibi bir laf söyledi gönderme var ama fazla ağır değil çocuklar duymasın,akasya durağı direk gönderme ama bu o kadar ağır değil:)

cüneyt inay ile burak aksak birlikte dizi yapsalar türkiyenin en iyi komedi dizisi olabilir bence :)

zekai: davşanım sen üniversiteyi kazanır kazanmaz evlenelim yoksa ben kıskancımdan kurur tuvalet terliği gibi olurum ıslak ve sarı. ışte zekainin söylediği replik :)