Leyla ile Mecnun Finali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten mükemmel bir finaldi. En azından bunu filme aktarmalarını isterim ya da ne bileyim kitap haliyle. Burak Aksak kitap halini düşünüyordu bir ara. Böyle kuru kuru gitmedi pek. Çok duygusaldı. O sahneden sonra zaten Twitter yıkıldı. Burak Aksak gerçekten çok iyi ve farklı bir senarist olduğunu tekrar tekrar gösterdi.

iyi bağlamış videoyu izledim fena değil bazıları da adama bak finali yazmış sonra diziyi çekmiş diyo Allah ım ya :d

La trt birakacakti bu finali agiz tadiyla izleyecektik :(
Bence finali mantikli adam süper final
Yazmis insallah film i cikar :(

Şimdi izledim tamamını değil ama 3 DK'nın bir kısmını böyle final mi olur ya. :T :T

Leyla ile Mecnun her bölümünü devamlı olarak izlediğim bir dizi değildi ama beni kendine bağlayan bir diziydi. Ve finaliyle beni çok üzdü. Burak Aksak nasıl bir insan anlayamadım. Böyle güzel bir son anca bu diziye yakışırdı.

Duygusal bir sahne olmus, ama nedense bana cogu sey öyle gelistigi icin kilifina uydurulmus gibi geldi. Ama böyle bir kilif oturtabilmis ise bile gercekten harika düsünmüs.

Bence Erdal, Yavuz, Kaan, İsmail Abi önceden kurgulanmış bariz belli ve Erdal'ın tuzluk olduğunu düşünürsek Nurten'e de karabiber diyebiliriz ki o da hep siyah giyinirdi ama Ezgi'nin olayı nedeniyle Leyla'ları ve Asuman Dabak'ın ayrılması kılıfına uydurulmuş olabilir. :)