"Leyla ile Mecnun" Dizisi Bir Sezon Daha Devam Edecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,355
Puanı
810
TRT 1'in Eflatun Film için yaptığı "Leyla ile Mecnun" dizisinin hayranları için sevindirici haber!

Başarılı Habertürk yazarı Oya Doğan, geçtiğimiz haftalarda "Leyla ile Mecnun" dizisinin Haziran ayında final yapacağı ve gelecek sezon devam etmeyeceğini açıklamıştı. Ancak dizinin yaratıcısı Onur Ünlü, sevilen dizinin bir sezon daha devam edeceği ve bu yeni sezonun son sezon olacağını açıkladı.

"Leyla ile Mecnun" dizisinin Haziran ayında sezon finali yapması bekleniyor.

0sd1VtkVLgd9B8aAy4jjG0Gp.jpg

Biz zaten devam edecek demiştik. Böylece diğer haberin yalan oldu. Ayrıca daha öncede devam edeceğine dair haber çıkmıştı, gerçi bu haberle pek bir bağlantısı yok. :)

Biz zaten devam edecek demiştik. Böylece diğer haberin yalan oldu. Ayrıca daha öncede devam edeceğine dair haber çıkmıştı, gerçi bu haberle pek bir bağlantısı yok. :)

Kaynak ben değildim, bunu sende biliyorsun. Oya Doğan yazdı :)

Zaten bilinen bir şeydi açıklamışlardı daha birkaç ay önce. Konusu da açılmıştı diye hatırlıyorum?

Yanlış biliyorsun. Geçtiğimiz haftalarda dizinin biteceği açıklanmıştı Burak Aksak tarafından ama Onur Ünlü diziyi devam ettirme kararı aldı.

"TRT 1'in Eflatun Film için yaptığı "Leyla ile Mecnun" dizisinin hayranları için sevindirici haber!"

Bu arada kanal, yapım şirketi için yapmaz. Yapım şirketi, kanal için yapar.

"TRT 1'in Eflatun Film için yaptığı "Leyla ile Mecnun" dizisinin hayranları için sevindirici haber!"

Bu arada kanal, yapım şirketi için yapmaz. Yapım şirketi, kanal için yapar.

Sanırım hiç izlemiyorsun dizilerin bitiş jeneriklerini. Her zaman bu dizi "x kanal tarafından" x yapım şirketi için yapılmıştır diye yazılır. :)

Sanırım hiç izlemiyorsun dizilerin bitiş jeneriklerini. Her zaman bu dizi "x kanal tarafından" x yapım şirketi için yapılmıştır diye yazılır. :)

Olabilir. Aslında bence bu yanlış, o şekilde olsa bile. Yapım şirketi, kanala yapar çünkü. :)

Yanlış biliyorsun. Geçtiğimiz haftalarda dizinin biteceği açıklanmıştı Burak Aksak tarafından ama Onur Ünlü diziyi devam ettirme kararı aldı.

Ben diziyi çok iyi takip ediyorum. O açıklama yanlış anlaşılmış bir açıklamaymış herhalde. Resmi yayın organlarından dizinin gelecek sezon da devam edeceğini açıkladılar birkaç ay önce.

Baktım şimdi mesela 22 Mart'ta da bir açıklama yapmışlar bununla ilgili: "Leyla ile Mecnun bitmiyor arkadaşlar! 103. bölümde sezon finalimiz var... Siz ne kadan çabuk gaza gelen insanlar oldunuz öyle?!"

Asıl açıklamayı da buldum. 16 Mart'ta gelmiş:

"Leyla ile Mecnun, bu yıl, Haziran ayının 17. Günü 103. Bölümünü yayınlayarak tatile girecek. Sanıyorum önümüzdeki sezonun tamamında da devam ederiz. Sonrası Allah kerim.

Film meselesini bilmiyorum. Böyle kararları tamamen paşa gönlümüz veriyor. Henüz bir karar vermedi… / ONUR ÜNLÜ"

- - - Ekleme - - -

Yaptırılmıştır olmasın o. :):)

735184_498092603585982_128445994_n.jpg

Dizinin 91. Bölümünde, 103. Bölümde Sezon Finali yapacaklarını belirtmişlerdi zaten. :)

Zaten açtığın konuda söylemiştik haberi yapan kişi sezon finali yazacağına final yazmıştı ve bunu twitter'de L&M hayranlarına söylemişti. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,428
Üyeler
8,561
Son Üye
Fatih kiren