Leyla ile Mecnun 3 Yaşında!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,703
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

TRT 1'in fenomen dizisi Leyla ile Mecnun'un bugün başlama gün tarihi.

Tarihler 9 Şubat 2011 Çarşamba gününü gösteriyor ve daha ilk bölümden fenomen olacağı belli olan bir dizi başlıyor. Adı Leyla ile Mecnun olan bu dizi ilk bölümüyle oldukça olumlu tepkiler alıyor. Gün geçtikçe dizi sosyal medya tarafından en çok beğenilen dizi olarak tarihe geçiyor.

Şimdi ise dizi Pazartesi sendromunu ortadan kaldırmış durumda. Dizinin fanları Leyla ile Mecnun sayesinde pazartesi sendromunu yendiklerini belirtiyor.

İşte o dizi başlayalı bugün tam 3 yıl oldu ve dizi 3 yaşına girmiş bulunmakta.

Leyla ile Mecnun'un 3. yaşına özel bu akşam 23.55 ve 02.30'da dizinin tekrar bölümü yayınlanacak, 01.10'da ise İsmail Abi'nin genleri yayınlanacak.

Bizde FF ailesi olarak Leyla ile Mecnun dizisinin yeni yaşını kutlar, nice nice 3 yıllara diyoruz.

Leyla_ile_mecnun_dizisi.png

Son düzenleme:
Leyla İle Mecnun hakkaten çok çok özel bir dizi benim için. Hem güldürüp hem de ağlatan bir dizi. Karakterleri yaşayabileceğimiz bir dizi. Bu dizide kimse bize yabancı değil çünkü. Ergeniyle, abisiyle, bakkalıyla, atıyla çok özel bir dizi. Nice mutlu yıllara. :)

Özellikle ilk sezonu harikaydı. Adını şimdiden efsane diziler arasına yazdırdı. Daha ilk bölümünden izlemiş ve çok beğenmiştim diziyi her ne kadar son sezonu izlemesem de. :)

Eklemeler yapman gerek. Bende açacaktım aslında konuyu, konuyu açmayı en baştan düşünüyordum ama geç kaldım. Mesela bugün 17.05'te Leyla ile Mecnun'un belgeseli yayınlandı, 23.55'te Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümü, 01.10'da İsmail Abi'nin Genleri ve 02.30'da yine Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümü yayınlanacak. :)

Eklemeler yapman gerek. Bende açacaktım aslında konuyu, konuyu açmayı en baştan düşünüyordum ama geç kaldım. Mesela bugün 17.05'te Leyla ile Mecnun'un belgeseli yayınlandı, 23.55'te Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümü, 01.10'da İsmail Abi'nin Genleri ve 02.30'da yine Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümü yayınlanacak. :)

17.05 tekrarını biliyordum da geçti diye yazmamıştım. :)

Diğerlerini yazıyorum hemen. :)

İlk sezonu kadar olmasa da bu sezonda çok süper. 3 yıldır harika :Z

Şuan 1. bölüm tekrarı yayınlanmakta TRT 1'de. :)

İlk defa izliyorum 1. bölümü, süpermiş. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy