Leyla ile mecnun 13.bölüm fragmanı -

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzun süredir izleyemiyordum Leyla ile Mecnun'u. Bugün 13.bölüm ile kaldığım yerden devam ettim.

Efsane bir bölüm olmuş. Müthiş bir hayal gücüyle yazılmış bölüm. Sanki Lost'u izliyormuşum gibi oldum bir an :)

İzlemeyenler kesinlikle izlesinler bu bölümü :):)

Uzun süredir izleyemiyordum Leyla ile Mecnun'u. Bugün 13.bölüm ile kaldığım yerden devam ettim.

Efsane bir bölüm olmuş. Müthiş bir hayal gücüyle yazılmış bölüm. Sanki Lost'u izliyormuşum gibi oldum bir an :)

İzlemeyenler kesinlikle izlesinler bu bölümü :):)

Leyla İle Mecnun Kanal D'de yayınlansa Yeni Geniş Ailesi'si olur Kanal D'nin.

Bencede süper biz dizi. Geniş aile biterse ben bu diziye çok önem veririm ama şimdilik geniş aile he he.

Leyla İle Mecnun Kanal D'de yayınlansa Yeni Geniş Ailesi'si olur Kanal D'nin.

Maalesef pek sanmıyorum. Çünkü bu dizi süper bir komedi ama çok absürt :) Bizim halk bu kadar absürtlüğü kaldırmaz. Üsküdar'a Giderken de mesela Leyla ile Mecnun'a benzer bir dizi ve reytingleri yerlerde sürünüyor. Tabii Leyla ile Mecnun daha iyi bir dizi ama yine de maksimum 5 reyting alırdı diye tahmin ediyorum...

Maalesef pek sanmıyorum. Çünkü bu dizi süper bir komedi ama çok absürt :) Bizim halk bu kadar absürtlüğü kaldırmaz. Üsküdar'a Giderken de mesela Leyla ile Mecnun'a benzer bir dizi ve reytingleri yerlerde sürünüyor. Tabii Leyla ile Mecnun daha iyi bir dizi ama yine de maksimum 5 reyting alırdı diye tahmin ediyorum...

Hayatım boyunca izlediğim en iyi komedi dizisidir Leyla İle Mecnun.

Benim hayatım boyuncu izlediğim komedi dizileri geniş aile, leyla ile mecnun tatlı hayat(yeni bölümlerine bakmazdim ama tekrarlarına baktım haluk bilginer süperdi.) avrupa yakasıda var ama burhan altıntop öncesi iyi değildi bence.