Levent Kırca Parodilerine Fatih Altaylı'yı Dahil etti %100 Gülme Garantili

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Levent Kırca Dün katıldığı Haberturk Tv'de Teke tek programında sunucu Fatih Altaylı'ile girdiği dıyalog Türk Tv tarihine girecek türdendi. Yıllarca unutulmayacak sahneler yaşanan programdaki diyaloglara Rtük'ün ne gibi ceza vereceği merak konusu.

Programda "ben salak mıyım?" diyen Fatih Altaylı'ya Evet salaksın diyen Levent Kırca bi ara ben de sana takayım Fatih diyen Levent kırca'ya Fatih Altaylı "Abi sana takan takmış" dedi Ayrıca yalaksın ve Manyagım laflarının geçtiği progmı Fatih Altaylı ,Levent Kırca'dan istedigi şarkı eşliğinde kapattı.

işte o ilginç anlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
oha kavga çıkacak nerdeyse fena tartışmışlar

cosmuslar resmen sokkakta soyleyse karakolluk olunmunmustu
))) levent kırcayı çıkarırsan programa olacağı bu
))

ikiside birbirine yakışanı yapmış
))

L.kırcayı severim ama yaşlandı artık

Fatih Altaylı, Kırca'nın sözünü yarım dakikada bir böldü. İnsan tabii ki sinirlenir. Kırca doğruları söyledi, Silivri'de 104 arkadaşın yatıyor dedi, generaller çürüyor dedi. Ne var bunda?

Fatih Altaylı, Kırca'nın sözünü yarım dakikada bir böldü. İnsan tabii ki sinirlenir. Kırca doğruları söyledi, Silivri'de 104 arkadaşın yatıyor dedi, generaller çürüyor dedi. Ne var bunda?

levent kırca hajkı faltaylı her döneme göre dönen biri zaten ama faltaylınında iyi laf geçirdi. kırca cevap veremediğ yerlerde çamura yattı. kırca okadar serveti nereden yaptı tv den yüksek transfer ücretlerini ne diye verdiler acaba

Levent Kirca yine imzasini atmis.. Severim adami..

izliyorum aga hemen yazete tv süper olmuş bu arada

Fatih Altaylı da uğraşacak adamı bulmuş Levent'e laf mı atılır.

aga soner yalçın içerden çıkmış sevindim he

Programın tümü:

07:35 - Altaylı, İşçi Partisi kavgası başlatıyor
16:50 - Kırca, Türkiye'deki seçimleri ve yüzde 10 barajını eleştiriyor, Altaylı katılıyor
29:40 - Kırca, Kılıçdaroğlu'na ettiği küfürden dolayı yeniden özür diliyor
35:43 - Kırca: ''Türk Silahlı Kuvvetleri yıpratılıyor!''
36:18 - Kırca: ''Sen hiç Silivri'ye gittin mi?''
37:22 - Altaylı sinirleniyor, Kırca: ''Karagözü oynatma!''
44:02 - Kırca: ''Programım Tayyip Erdoğan tarafından yasaklandı!''
52:02 - Altaylı: ''Ben salak mıyım?'', Kırca: ''Evet, salaksın, yalakasın!''

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu fatih altaylı ne biçim konuşuyo yav
bişey anlaşılmıyo

Harika bir program olmus. Anca Levent Kirca bunlarin hakkinda gelir zaten.

Son düzenleme:
yapılan esprilerle bak sana rozet takayim yok gerek yok sana takan takmış abi .. yaw bu orta okul espirisi lisede bu espırı yapanla dalga geçilir adamların zeka düzeyleri bu kadar.

altaylı sıkı soru sorunca kırca olayı cırkeflıge vurup bagirma bagırmadan konuş gibi içuz yırtma işleri.

son olarak altaylıya yalaka dedi. altaylıda asıl bir eli yağda olan sensin dedi asıl yalaka sesin dedi kırca cevap yerine şarkı söyledi
)))))

yalnız ataylı rakibine iyi calısmamamıstı levent Kırca altaylının sorularina bazen iyi cevap verdi.

biliyorsunuz kurtlar vadisi filistin filmi sırasında kurtlar vadisi ekibi fuhuşa basildı haberi yaptı fatih Altaylı. kurtlar ekibi biz ısraile vurduk ses Altaylıdan çıktı diyerek Altaylınin kimin adamı olduğunu ima ettiler. ygazetenin haberi on plana cıkarması biraz bundan

Keyifle izledim.. Son kisim damgasini vurdu programa..