@xBUGRAx Sussun diyecemde hemen gidip oğlanın rakibini kanala almıs intikam için
Herkesi kendin gibi kart mı sandın senBen birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diye
Ama Neslihanıda 33 civarı sanıyordum benden 1 yaş küçükmüş 😱😱😱 @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
dislerin basında paralansın bu arada yeter ayoll
kocakarıları geçtiniz 😱
gece gece bu yapılır mı vicdansız
@xBUGRAx intikam görmemiş@xBUGRAx Sussun diyecemde hemen gidip oğlanın rakibini kanala almıs intikam için@Forumdash @serhatt
İÇİ GEÇMİŞLERaynı bunlar işte@Çiğdem
Ben birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diye
Ama Neslihanıda 33 civarı sanıyordum benden 1 yaş küçükmüş 😱😱😱 @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
dislerin basında paralansın bu arada yeter ayoll
Aaa bende değil bee bunlarda bir sıkıntı var Senada 22 mi ne o civarlardı sanırımKemal ile Emir çok yaşlı değildi. 25-30'lu yaşlardı. Kemal 26-27 yaşındaydı dizi boyunca. Üniversite sınavına girdi kazandı o sırada aşk yaşadı Nihan ile ayrıldı ve sonra geri döndü. Yani 24 yaş ediyor normalde. Dizide 25 yaşlarını anlattılar. Sen hala kendini küçük sanıyorsun
doğru bildin
Erkeklerle iliskiniz temsili değildoğru bildin
Adam eşcinselse gayet iyi yapıyor ecünnülere dokunmayarak
El olayını anlamaya çalısıyordum bendeAdam eşcinselse gayet iyi yapıyor ecünnülere dokunmayarak
Aklı olan bi kere de anlar benim gibi
Adam eşcinselse gayet iyi yapıyor ecünnülere dokunmayarak
Kadınlar rahatsız olmasın diye dokunmuyormuş bir yerde okumuştum.
bu ne medenilik gözlerim yaşardıKadınlar rahatsız olmasın diye dokunmuyormuş bir yerde okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?