@xBUGRAx Sussun diyecemde hemen gidip oğlanın rakibini kanala almıs intikam için
Herkesi kendin gibi kart mı sandın senBen birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diye
Ama Neslihanıda 33 civarı sanıyordum benden 1 yaş küçükmüş 😱😱😱 @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
dislerin basında paralansın bu arada yeter ayoll![]()
![]()
![]()
kocakarıları geçtiniz 😱
gece gece bu yapılır mı vicdansız
@xBUGRAx intikam görmemiş@xBUGRAx Sussun diyecemde hemen gidip oğlanın rakibini kanala almıs intikam için![]()
![]()
@Forumdash @serhatt
İÇİ GEÇMİŞLERaynı bunlar işte@Çiğdem
Ben birazda Emirden dolayı dedim 40 a yakın sanırım yanı onunla partner olup ve daha genc bir oğlanla kafamda oturtamadım diye
Ama Neslihanıda 33 civarı sanıyordum benden 1 yaş küçükmüş 😱😱😱 @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx @Forumdash
dislerin basında paralansın bu arada yeter ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa bende değil bee bunlarda bir sıkıntı var Senada 22 mi ne o civarlardı sanırımKemal ile Emir çok yaşlı değildi. 25-30'lu yaşlardı. Kemal 26-27 yaşındaydı dizi boyunca. Üniversite sınavına girdi kazandı o sırada aşk yaşadı Nihan ile ayrıldı ve sonra geri döndü. Yani 24 yaş ediyor normalde. Dizide 25 yaşlarını anlattılar. Sen hala kendini küçük sanıyorsun![]()
doğru bildin
Erkeklerle iliskiniz temsili değildoğru bildin![]()
Adam eşcinselse gayet iyi yapıyor ecünnülere dokunmayarak
El olayını anlamaya çalısıyordum bendeAdam eşcinselse gayet iyi yapıyor ecünnülere dokunmayarak![]()
Aklı olan bi kere de anlar benim gibi
Adam eşcinselse gayet iyi yapıyor ecünnülere dokunmayarak![]()
Kadınlar rahatsız olmasın diye dokunmuyormuş bir yerde okumuştum.
bu ne medenilik gözlerim yaşardıKadınlar rahatsız olmasın diye dokunmuyormuş bir yerde okumuştum.![]()