Son Nokta
Haydi ben kaçar @Gerekli24 @dreamy yarına iş var, görüşrüz gençler.
------
seni mi kıracam kardeşim benimTiyatro konusuna Perran Kutman'ı eklemedikçe boykottayım abicim.
seni mi kıracam kardeşim benimTiyatro konusuna Perran Kutman'ı eklemedikçe boykottayım abicim.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Ekli dosyayı görüntüle 96910
Son Nokta
------
seni mi kıracam kardeşim benim
bazı şeylerin yaşı olduğunu düşünmüyorum❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Teşekkürler abim Boykotumu bitirmiş bulunmaktayım.
Orta sona kadar lego oynadım normal mi
Kesinlikle, aynı kafadayız. Hatta uğurlu oyuncaklarım hala çalışma masamda, isimleri bile var. :Sbazı şeylerin yaşı olduğunu düşünmüyorum
İyi geceler ben de yatıyorum abi sabah ders var onlineEkli dosyayı görüntüle 96910
Son Nokta
------
seni mi kıracam kardeşim benim
İnstagramda görmüşündür,,işyerimde bile oyuncaklarım var,üzerinde iismleri yazarKesinlikle, aynı kafadayız. Hatta uğurlu oyuncaklarım hala çalışma masamda, isimleri bile var. :S
Dikkat etmemiştim şimdi yeniden baktım yazıcının üstündeki.İnstagramda görmüşündür,,işyerimde bile oyuncaklarım var,üzerinde iismleri yazar
Atacan sen neredeydin yaaa... aynı kafadayız be dostum.Dikkat etmemiştim şimdi yeniden baktım yazıcının üstündeki.
ben de yarın oyuncaklarımı atayım. Hören, Bören, Şelahat (isimlerini 6 yaşında koydum oraya çok takılmayın )Atacan sen neredeydin yaaa... aynı kafadayız be dostum.
Pandemi bitsin muhakkak bekliyorum Manisaya Haydi yarına iş var artık yatıyorum; iyi geceler kardeşim.
ben de yarın oyuncaklarımı atayım. Hören, Bören, Şelahat (isimlerini 6 yaşında koydum oraya çok takılmayın )
iyi geceler abim, Allah kolaylık versin.. ben de çıkayım sabah online ders var.....