Son Nokta
Haydi ben kaçar @Gerekli24 @dreamy yarına iş var, görüşrüz gençler.
------
seni mi kıracam kardeşim benimTiyatro konusuna Perran Kutman'ı eklemedikçe boykottayım abicim.![]()
seni mi kıracam kardeşim benimTiyatro konusuna Perran Kutman'ı eklemedikçe boykottayım abicim.![]()
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Ekli dosyayı görüntüle 96910
Son Nokta![]()
![]()
------
seni mi kıracam kardeşim benim
![]()
![]()
![]()
bazı şeylerin yaşı olduğunu düşünmüyorum❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Teşekkürler abimBoykotumu bitirmiş bulunmaktayım.
Orta sona kadar lego oynadım normal mi![]()
Kesinlikle, aynı kafadayız.bazı şeylerin yaşı olduğunu düşünmüyorum![]()
İyi geceler ben de yatıyorum abi sabah ders var onlineEkli dosyayı görüntüle 96910
Son Nokta![]()
![]()
------
seni mi kıracam kardeşim benim
![]()
![]()
![]()
İnstagramda görmüşündür,,işyerimde bile oyuncaklarım var,üzerinde iismleri yazarKesinlikle, aynı kafadayız.Hatta uğurlu oyuncaklarım hala çalışma masamda, isimleri bile var. :S
Dikkat etmemiştim şimdi yeniden baktım yazıcının üstündeki.İnstagramda görmüşündür,,işyerimde bile oyuncaklarım var,üzerinde iismleri yazar![]()
![]()
![]()
Atacan sen neredeydin yaaa... aynı kafadayız be dostum.Dikkat etmemiştim şimdi yeniden baktım yazıcının üstündeki.![]()
Atacan sen neredeydin yaaa... aynı kafadayız be dostum.
Pandemi bitsin muhakkak bekliyorum ManisayaHaydi yarına iş var artık yatıyorum; iyi geceler kardeşim.
ben de yarın oyuncaklarımı atayım. Hören, Bören, Şelahat (isimlerini 6 yaşında koydum oraya çok takılmayın
)
iyi geceler abim, Allah kolaylık versin.. ben de çıkayım sabah online ders var.....