FX Legion - 1. Sezon Yorumları

1x7. Bölüm

harikaydı bölüm herşeyi anladım
zaten özellikle anlamayanlar için yapılmış bir bölümdü sanırım tek tek açıklamaya giriştiler kimkimdir nedir diye

lenny kocakafalının ikiziymiş ikiside david e girmiş gücükkene ondan beri david i safdışı edip oğlanın vücudunu kullanma derdindeymişler ve bunlar olayı çözdüğüne göre bundan sonra işler düzelir sanırım

EMRE BİLE 7.bölümü izlemiş ayoll sen hala izlemedin sezonun tek güzel bölümüydü bence

aha işte buda yorumum

7 bölümdür böyle aksiyon bekliyordum vlla şu sons ahnedeki yaralı yüzlü adamda renk katıcak diziye sezon finali 8.bölümdü sanırım oda iyi geçerse 2.sezona biraz umutlanıcam ayoll

7 bölümdür böyle aksiyon bekliyordum vlla şu sons ahnedeki yaralı yüzlü adamda renk katıcak diziye sezon finali 8.bölümdü sanırım oda iyi geçerse 2.sezona biraz umutlanıcam ayoll
ben pek bi geleceğe ümitle bakamıyorum bu dizide ama neyse işte izliyoruz artık
umarım bişeyler olur

@Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash noldu yaw daha finalin ilk beş dakikasında yine çorbaya döndü iş? şu yüzü yanık dopla zenci toraman oğlanın dizide ne işi var

neyse izleyelim bakalım belki devamında ufkumuz açılır

1x8. Bölüm

Sezon Finali

sezon finali baştan sona harikaydı
ve çokda güzel bir sonuca vardı olay, gelecek sezon eminim bu kadar karışık olmayacaktır

yüzü yanık adam havuzda david in yüzünü pişirdiği oğlanmış megersem

neyse devamındaki sahnelerde david in içinden bir türlü çıkmayan lenny ve kocakafa sonunda syd in ateşli öpücüğüyle david den çıkıp sydney e girdi
ordan çıkıp kerry e girdi, kerry den david in patlaması sonucu çıkıp oliver a girdi
girip çıkmadık adam bırakmadı lenny

sona yaklaşırken oliver ın yanında bacak bacak üstüne atıp güneye giden lenny i görünce dedim bu david de beyin de yokmuş
insan böyle afet bir şeyi başkasına kaptırırmı? bırak içinde kalsın

yazılardan sonra tamda dizi bittti diyordukki david i uçan top kaptı

sezon finalini izlerken sakın bölüm sonunda yazılar çıkar çıkmaz kapatmayın diziyi bitti diye? yazılardan sonra son bir sahne daha var onu mutlaka izleyin @Çiğdem- @xemrexxx @MasacRE- @Forumdash

8.bölüm sezon finali ayy kurtulduk allahtan sezonluk bölümleri kısa ayoll
ben normalde hemen kapatıyordum o yazı kısmında ama dizibox çevirmeni kapatmayın devam edecek yazmış gördüm

yaralı yüzlü adam biraz iğrenc ama bir hareketlilik kattı bu tür dizilerde düşman olmalı @destere
şu kısa saçlı senin tuhaf kızda odada yaralı şekilde konustuya bir kadınla orada korktum yaa korku sahnesi gibiydi

danny i o ufacık top nasıl içine aldı anlamadım vlla
uzaylılarmı dahil olucak acaba belkide deney için kaçırmıslardır
@xemrexxx @MasacRE-

şu sında gelen topik cisimn nerede satılıyor hemen almam lazım içine meryoş, serenoş, angelina, adriana gibi insanlar atıcam da

uzaylılar seni de kaçırsınlar seni klonlayıp klonlarını dünyaya salsınlar böylece erkekler kadınlardan soğur doğum oranı düşer dünya yok olur
hahhaha aa sen uzaylı olduğundan sana fark etmez tabi ayoll dünyanın yok olması

lenny muhteşem ya sydney i ne kadar sevsemde lenny siz bu diziyi düşünmek istemiyorum

şu sında gelen topik cisimn nerede satılıyor hemen almam lazım içine meryoş, serenoş, angelina, adriana gibi insanlar atıcam da
ufo gibi bişeydi sanırım yalnız sen o isimleri ufoya sığdırabilirsen bana yolla topu, ben çıkarıp değerlendiririm

lenny muhteşem ya sydney i ne kadar sevsemde lenny siz bu diziyi düşünmek istemiyorum

ufo gibi bişeydi sanırım yalnız sen o isimleri ufoya sığdırabilirsen bana yolla topu, ben çıkarıp değerlendiririm
Tam benim tarzımda yazmışlar

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uzaylılar seni de kaçırsınlar seni klonlayıp klonlarını dünyaya salsınlar böylece erkekler kadınlardan soğur doğum oranı düşer dünya yok olur
ben sana oklavamı göndericem o toPun içinde @destere

topu açamam zaten merak etme

yalnız dizi güzel bir yerde bitti ilk defa devamını merak ettim final geldi şansızlık bizimkisi
HAHAHHA aa bakalım gelecek sezon inş daha açıklayıcı daha aksiyonlu olur hele uzaylılar olursa daha ilgi çekici olur

HAHAHHA aa bakalım gelecek sezon inş daha açıklayıcı daha aksiyonlu olur hele uzaylılar olursa daha ilgi çekici olur
yok şu lenny ile kocakafa
david den ayrılıp oliver a girdiği için
önümüzdeki yıl çok daha güzel olacaktır buna eminim
birde şu uçan top olayını çözebilsek