FX Legion - 1. Sezon Yorumları

ben dedim yarım saattir buralarda ama niye yazmıyor bu kız
demekki destan yazasın gelmiş

işte üzüm üzüme baka baka kararır boşuna demiyorlar
sana baka baka karardım artık pis dizileride izleyebiliyorum

ben dedim yarım saattir buralarda ama niye yazmıyor bu kız
demekki destan yazasın gelmiş

işte üzüm üzüme baka baka kararır boşuna demiyorlar
sana baka baka karardım artık pis dizileride izleyebiliyorum
hhahahah izlemişken yorum yapayım dedim hemen ayoll yoksa unutuyorum

hem yeni gelebildim foruma

hhahahah izlemişken yorum yapayım dedim hemen ayoll yoksa unutuyorum

hem yeni gelebildim foruma
vallahi konuya bakar bakmaz konu çok soğuk geldi bana sonra oyunculara baktım baktımki rachell var yani sydney, ani bir hararet bastı
sonra bölümü izleyince beklediğimden çok daha güzel olduğunu farkettim öyle tamamen aksiyona dayalı boş bir dizi değil? çekimler olsun diyaloğlar olsun kaliteli bir işleyişi var

başrol oğlanıda downton dan tanıyorum iyi oyuncudur
@xemrexxx ile ortak kullanabilirsiniz oğlanı

hhahahah ee marvel yapıyor cnm film tadında olması normal çekimleri olsun konu anlatımı olsun zaten film gibi bir ilk bölümdü

@xemrexxx ve sen tanıyormussunuz oğlanı benle @mrt-06 cahil kaldık ayoll

hhahahah ee marvel yapıyor cnm film tadında olması normal çekimleri olsun konu anlatımı olsun zaten film gibi bir ilk bölümdü

@xemrexxx ve sen tanıyormussunuz oğlanı benle @mrt-06 cahil kaldık ayoll
downton abbey izlememenin zararları işte
orda iki sezon oynayıp trafik kazasıyla ölerek ayrılmıştı diziden burdada umarım başına bişey gelirde başrole sydney geçer
)
aaa lenny miydi neydi şu esmer deli kız o da harika oynuyor ya ondan bahsetmeyi unutmuşum

Hhahaha siyah saçlı kızıda sarısın kızıda gözüm tutmadı ayoll kadın oyuncu seçimelrini beğenmedim

Hhahaha siyah saçlı kızıda sarısın kızıda gözüm tutmadı ayoll kadın oyuncu seçimelrini beğenmedim
sen ne anlarsın zaten kaliteden dizinin iki gülü sydney ve lenny dir

aha bak işte aubrey plazaymış lenny dediğim kız
plazma gibi kız neyini sevmedin

benzetmen harika
harbiden benziyor kore oğlanlarına

ama çok sempatik kız ben sevdim kızı
gerçi bir sydney in çeyreği etmez ama sydneysiz yerlerde yinede idare eder bence
hhahaha bu kız iyidir ozaman ayoll şu sarı çiyana hiç ısınamam ama
.A

hhahaha bu kız iyidir ozaman ayoll şu sarı çiyana hiç ısınamam ama
.A
sarı çıyan ölüme götürse insanı insan itiraz etmez gözü kapalı gider yani o derece etkili birşey
ona fargoda aşık olmuştum etkisi hala devam ediyor

sarı çıyan ölüme götürse insanı insan itiraz etmez gözü kapalı gider yani o derece etkili birşey
ona fargoda aşık olmuştum etkisi hala devam ediyor
AAA odamı tanıdık bu diziye senin izlediğin oyuncularımı doldurmuslar ayoll karma gibi
😱😱😱

AAA odamı tanıdık bu diziye senin izlediğin oyuncularımı doldurmuslar ayoll karma gibi
😱😱😱

kırk kez bahsettim dizide fargodan rachelle keller var yani sydney var diyorum yani sarı çıyan dediğin sydney oluyor
sen hala aaa o da mı tanıdık diyorsun hogatha

kırk kez bahsettim dizide fargodan rachelle keller var yani sydney var diyorum yani sarı çıyan dediğin sydney oluyor
sen hala aaa o da mı tanıdık diyorsun hogatha
hhahaha aa ne bileyim beee senin haremini tanımak zorundamıyım ben

1x1

Dizi karışık ve kafa yoran bir şekilde başlamış. Ama ilk bölüm güzel bir giriş olmuş. Karakterleri tanıtan ve karışık kurgusuyla biraz ilgi alaka bekleyen bir bölümdü, beğendim dizinin tarzını. Farklı bir işleyiş tarzı benimsemişler kendilerine.

Biraz karakterden bahsedeyim, daha doğrusu karakterlerden. Legion mutantlar alemindeki tüm mutantların sesini kafasında işitebilen ve onların güçlerini kullanabilen değişik ve bir o kadar da güçlü bir mutantlar ordusu aslında. Yani tek bir karakter değil kendisi. Gücünü kontrol edebildiğinde ulaşabileceklerinin sınırı yok adeta. Ama dizide ne kadarını görebileceğimizi bilmiyorum. Keza psikolojik unsurlar da çok etkili zaten karakterin gücünü kontrol edebilmesinde. Bunun önemini de dizi ilk bölüm itibarıyla göstermiş zaten. Bakalım dizide gücünün ne kadarını görebileceğiz, ama mutant kelimesinin bir dizide duyulması bile yeterli benim açımdan, keyifle izlemeye devam edeceğim.

Oyunculara gelecek olursak Dan Stevens böyle değişik bir karakteri baya iyi oynamış. Hareketleriyle, yüz ifadeleriyle cidden olmuş dedirtti. Rachel Keller da ilk bölüm itibarıyla aşık ettirdi kendine, o nasıl bir güzellik be öyle gözümü alamadım kendisinden.
Diğer karakterlerden sonda gelen yaşlı teyze önemli gibi duruyor. Onun da hikayeye etkisi olacak gibi.

Bidahaki bölüm asıl mevzuya girilecek karaktere de güçlerinden bahsedilecek sanırım. Daha bunları keşfedip kullanabilmeyi öğrenecek adam. Uzun bir süreç olacaktır, böyle bir güç zor kontrol edilir sonuçta.

8.5/10

bu harika rachelle keller yorumun için verilen bir harikadır
bunu bilsin

Arkadaş tavsiye etti güzelmiş ama biraz daha ilerlemesi lazım izlemem için.