Diğer Legends 1. Sezon Yorumları

1x2

Klişe bir girişle başladı ama başlangıctan sona doğru yükselen bir tempo vardı ortada, iyi iş çıkartmışlar o anlamda. Bölüm tam olaylar patlama yapacak derken bitti, illa 3. bölümü izle tarzı bir izlenim bıraktı bende.

Sean'ın görevde ki patronu bence o mevkiye olmamış, adam ezilmiş gibi duruyor orada daha agresiv biri olsa daha iyi olabilirdi.

Ali L. 2. kez ölümden döndü, troy'u çizgiler hemen, Sean reyiste 2. kez kurtardı diyebiliriz, sevgili olurlar bunlar yakında, Ali L. sürekli psikopatlıkla suçlasada Sean'i. :D

1x3

Dizinin sonları çok ters yerde bitiyor, bölüm-görev kurgusu yerine hepsini etkileşim halinde tutuyorlar, martin'in şuan ki durumu iyi düşünümüş bence o tarz görevlere giden birinin bu tarz kişilik bozukluğu yaşamadı normal, ayrıyeten bu hastalık çok pis birşeydir, hikayede buradan ortaya çıkmış bence

Yeniden güzel bir bölümdü, forumda neden izleyen yok anlamış değilim. :D

1x4

Sean kılıktan kılığa giriyor, tam bir para baronu filminde oynasa gişeye oynar, adam tam karizma. :D Ali L. isminde Türkçe erkeksi duysada, hanımefendi reyislerden, beğenerek izliyoruz. :D

Amerikalıların "Biz teroristlerle anlaşma yapmayız." sözüne vurgu yapılan bir bölüm oldu, sonrasında ki operasyon çok iyiydi bence, sahte olduğu anlaşılıyordu kurguydu zaten öyle anlamamız normaldi bence. :D

1x5

Dizi bu yöne giriceğinin sinyallerini veriyordu aslında ama kimse ilk bölümden böyle birşeyi tahmin edemezdi bence. :) 6. bölüm ne zaman çıkacak bilmiyorum ama diziyi bu bölüme kadar izleyen insan daha da bırakmaz. :D Ortada acayip bir gizem var şuan.

1x1

Açıkçası pek bir beklentim yoktu ama aklımda kalmasın bir deneyim dedim. Beklediğim gibi de vasat bir yapım çıktı.

Dizide bir olmamışlık var sorun nerede bilmiyorum sanırım teknik ekipleri pek iyi değil, sanki ikinci sınıf bir aksiyon filmi gibiydi ilk bölüm.

Evet ortada bir gizem var ama dizinin devamını izlettirecek kadar kuvvetli gelmedi bana.

Dizinin en büyük artısı şüphesiz Sean Bean. Üstelik ilk bölümde ölmüyor da. :D Sean Bean'i yeniden bir dizide izlemek isterdim ama o dizi bu dizi değilmiş maalesef.

Bugün biletini kestiğim ikinci dizi oldu. Bakalım üçüncü de gelecek mi? :D

5/10

1x6

Olaylar çok değişik bir hal almaya başladı, daha öncede demiştim ama olaylar farklı yere gidiyor, Sean'ın kim olduğunu hala bulamadık bu sefer sonuç yakındı ama bir acemilik sonucu elemanı öldürdüler.

Olayın sebebinin kim olduğunu söyleseler diziyi bırakacağım, uzatmasınlar fazla. :D

Çok boşlanmış bu konu. :( Dizi ile ilgili 9. bölümü izledim geldim, izlemeyen çok şey kaçırıyor. :D
Dizi perşembe günleri bu arada.

1x9
Herşey ortaya çıktı bu bölümde, ve ilk 8 bölümde olay nereye kayacak diye tahminlerin hepsini attı yana ve bence çok iyi bir çıkış oldu olaylar çok güzel noktaya gitti.

Karakterimizin gerçek adını bilmiyorum o yüzden efsanemiz diye hitap edeyim, olay bir kişiden çıktı tüm ülkeye yayıldı, nereye yönelecek pek kestiremedim şuan. :)

1x10 <Season Finale>

Bir grup düşer adamlar kalır. :D Bence bu iş burada bitmedi sezon dönüşü, ekip toplanıp bir çözüm bulacaklardır.

Legends'ın ismine ulaştığımızı düşün fakat yine olmadı, en azından hangi birlikten olduğunu biliyoruz.

Dizi sakin bir yerde finale girdi bence 2. sezon daha üst seviyelere ulaşacak en azından senaryo oraya gidiyor. :) Yinede Martin Odum!

2x1,2x2.

Dizi bittimi, ne oldu karmaşından çıkıp sapa sağlam dönmüş. 1. sezonda gaza gelip iyi yorumlar atmışım baya, aslında 2. sezona bakmayacaktım ama şuan söylenebilecek tek şey var adamlar iyi hazırlanmış..

Ve mutlak soru 2. sezon ve reyiz hala HAYATTA! :D

Casusluk, çeteler, ve reyizin gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışıyoruz 2 bölümdür. Öneririm. 1. sezonla bağlantılı değil bile diyebiliriz, var ama bilmene gerek yok cinsinden

9/10