CW Legacies 1.Sezon Yorumları

Beğeneceksin bence yeni sezonu çiğdoş. :A
Rick ve Maggienin ölmesi heveslendiriyor Darly sonunda hak ettiğini alacak bir de benim Black Sailsten Vanede gelmiş sanırım Rick yerine :Z:Z:Z
nUfEwfT01nwtxMN7.jpg

ilk sezon 16 bölümlük sezon bitti.son iki bölüm çok muazzamdı.dizinin bölümlerinin hepsi dopdolu sezon değildi ancak başarılı bölümlerinde fazla bulunduğunu yorumlayabiliriz.legacies hope nin başrolunu oynadığı dizi diyebiliriz.tvd,to dizilerinin kıyasıyla biraz arka planda kaldı ama dizi aslında izlenilir dizi.son iki bölüm çok başarılıydı.çok dokunaklıydı içim cız etti.bu arada dizinin bazı bölümlerinin teen wolfu andırdığınıda söyleyebiliriz.dizi .sezonunu yapacakmı bilinmiyor sanırım açıklanmadı daha ama .sezon onayı açıklanır umarım.
@Çiğdem- @cookies @mrt-06 @Forumdash

ilk sezon 16 bölümlük sezon bitti.son iki bölüm çok muazzamdı.dizinin bölümlerinin hepsi dopdolu sezon değildi ancak başarılı bölümlerinde fazla bulunduğunu yorumlayabiliriz.legacies hope nin başrolunu oynadığı dizi diyebiliriz.tvd,to dizilerinin kıyasıyla biraz arka planda kaldı ama dizi aslında izlenilir dizi.son iki bölüm çok başarılıydı.çok dokunaklıydı içim cız etti.bu arada dizinin bazı bölümlerinin teen wolfu andırdığınıda söyleyebiliriz.dizi .sezonunu yapacakmı bilinmiyor sanırım açıklanmadı daha ama .sezon onayı açıklanır umarım.
TVD'nin spinleri beni çekmiyor. Orinals'da 2.sezonda bırakmiştim malasef. Sanırım Vampir dizilerinin en iyisi TVD olacak:X ( ilk 3-4 sezon)

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
TVD'nin spinleri beni çekmiyor. Orinals'da 2.sezonda bırakmiştim malasef. Sanırım Vampir dizilerinin en iyisi TVD olacak:X ( ilk 3-4 sezon)
tvd fazla bakamadım ama tvd serinin içinde sanırım en iyisi.originalsın bazı bölümleri dışında başarılı 5 sezon aslında.tvd yazın bütün bölümlerini bakmayı planlıyorum :D

• Harika
Reactions: Forumdash
Darısı @mrt-06 ile bana cnm döndüğünde yazın izleriz inş :A Ben daha originalsı bile tamamlamadım ben onun finaline atacanda tvd finaline bakmadı onlarıda halletmek lazım :F

• Harika
Reactions: Turkuazz