Laurie Holden, Chicago Med Dizisinden Ayrıldı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Laurie Holden, Chicago Med Dizisinden Ayrıldı!

960-150x150.jpg

NBC'nin bu yıl başlatacağı dizilerden birisi olan Chicago Med'de ayrılık yaşandı!

Başrollerini Laurie Holden, Yaya DaCosta, Oliver Platt, gibi isimlerin paylaştığı dizide The Walking Dead ile yıldızı parlayan Laurie Holden diziden ayrıldığını açıkladı. Diziden ayrılma sebebinin ailevi sebepler yüzünden olduğunu söyledi.

Yapımcıların bu kararın Laurie'ne ait olduğunu ve diziden ayrıldığı için üzgün olduklarını belirtti. Laurie'nin diziden ayrılmasından sonra diziye yeni ek oyuncular gelecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ya niye böyle oldu ki? Gerçi yeni dizisini izlemem ama başarılı olmasını isterdim. :( Bir derdi var sanki ama açıklamıyor...

Oynayacağı dizilerden koşarak uzaklaşmak lazım. TWD'deki en çekilmez karakterlerdendi. :):)
Ya niye böyle oldu ki? Gerçi yeni dizisini izlemem ama başarılı olmasını isterdim. :( Bir derdi var sanki ama açıklamıyor...

TWD de ölünce mutluluktan dansettiğimi hatırlıyorum :) en gereksiz kıl karakterlerden biriydi ama şimdi carol dan daha çok nefret ediyorum bu kadın gelsin carol gitsin :)

TWD de ölünce mutluluktan dansettiğimi hatırlıyorum :) en gereksiz kıl karakterlerden biriydi ama şimdi carol dan daha çok nefret ediyorum bu kadın gelsin carol gitsin :)
Yapımcılar dün Carol hakkında konuşmuş oynayan oyunncu çok iyi oynuyor onu öldürmeyi düşünmüyoruz demiş :( Valla şok oldum bende ya. :(

Yapımcılar dün Carol hakkında konuşmuş oynayan oyunncu çok iyi oynuyor onu öldürmeyi düşünmüyoruz demiş :( Valla şok oldum bende ya. :(
seyircileri fıtık etme açısından gerçekten mükemmel oynuyor:) en kıl karakter ödülü diye bir yıllık ödül olmalı her sene kupayı carol kaldırır :))