Larissa mı? - Dağhan mı?

Hangisi elenir?

• Kullanılan toplam oy
    22
Yine gayet iyi gitmiş SMS'lerde Larissa bence

dağhana beklediğimden fazla sms geldi son 4e kadar kalabilir

Bende üzüldüm Larissa için ama gideceği belliydi , hem rahatsızdı gitmesi kendisi için oldu
Bende son bölümlerde Duyguya karşı bi soğudum sanki
? @Fks14

Bende üzüldüm Larissa için ama gideceği belliydi , hem rahatsızdı gitmesi kendisi için oldu
? @Fks14

bende çok soğudum bi oyun kazandığında bir bağrıyo o hiç iyi değil ve oyunlarda ünlülere hep bi laf söylüyo

? @Fks14

Ben aksine daha da fazla sevmeye başlıyorum. Ben adaleti için savaşan insanları hep taktir etmişimdir bu hayatta.

- - - Ekleme - - -

bende çok soğudum bi oyun kazandığında bir bağrıyo o hiç iyi değil ve oyunlarda ünlülere hep bi laf söylüyo

Buna katılmıyorum. Ünlüler final oyununda "Duygu'ya kazanç mutluluğunu yaşatmayacağız" diyorlar, bu normal mi?

ama duygu hep oyunu kazandığında bir bağrıyo bence hiç iyi değil ve de ırmak kazandığında o da az bi bağırdı duygu dedi ki sanada sonunda nasip oldu bunu yapmak dedi ben çok soğudum o yaptıklarından sonra

Duygu çok çirkef her oyunda ünlülere laf atıyor sonrada ünlülerin onlara laf attığını söylüyor. Bennu'ya çok takılıyor Fatmagül ve Duygu. İkisini de kıl oluyorum Fatmagül adaya tatil yapmaya gelmiş ne oyun kazanıyo ne bir şey yapıyo. Zaten gönüllüler dokunulmazlığı kaybettiklerinde %99 Fatmagül gider. Larissa'nın da gitmesi çok iyi oldu zayıf bir kız yani en azından Dağhan'a göre zayıf. Ünlüler şimdi daha güçlendiler bence bu hafta dokunulmazlığı alırlar.