Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga sağlık sorunları vardı kızın hem sen duygu diyidınBundan sonra Survivora bakmicam
Aga sağlık sorunları vardı kızın hem sen duygu diyidınBundan sonra Survivora bakmicam
Aga sağlık sorunları vardı kızın hem sen duygu diyidın
Onu diyordum başta ama sonra survivordaki tipini görünce soğudum.Larissa süperdi neyi vardı ki larissanın?
sağlık durumu iyiye gidiyodu ama elendi![]()
bende çok soğudum bi oyun kazandığında bir bağrıyo o hiç iyi değil ve oyunlarda ünlülere hep bi laf söylüyo
Bende üzüldüm Larissa için ama gideceği belliydi , hem rahatsızdı gitmesi kendisi için olduBende son bölümlerde Duyguya karşı bi soğudum sanki
? @Fks14
bende çok soğudum bi oyun kazandığında bir bağrıyo o hiç iyi değil ve oyunlarda ünlülere hep bi laf söylüyo
ama duygu hep oyunu kazandığında bir bağrıyo bence hiç iyi değil ve de ırmak kazandığında o da az bi bağırdı duygu dedi ki sanada sonunda nasip oldu bunu yapmak dedi ben çok soğudum o yaptıklarından sonra
Ben aksine daha da fazla sevmeye başlıyorum. Ben adaleti için savaşan insanları hep taktir etmişimdir bu hayatta.
- - - Ekleme - - -
Buna katılmıyorum. Ünlüler final oyununda "Duygu'ya kazanç mutluluğunu yaşatmayacağız" diyorlar, bu normal mi?