xBUGRAx
Süper Emekli
Sen hangisini izliyorsun?![]()
İkisini de reklam aralarında zap yapa yapa.
Sen hangisini izliyorsun?![]()
Dün demedin mi dün akşam açıklayacağım haber aldım diye....Forumdaki bazı arkadaşlar Lale Devri'nin Pazartesi'ye geçeceğini onayladığımı söylemiş. Hangi zihniyet böyle şeyi uyduruyor? Ben tam açıklamamı yapmadım. FOX ve Avşar Film'den bilgi alır almaz buraya yazacağım, merak etmeyin..![]()
Anladım Haluk.@mrt-06 dün dedim fakat tam olarak kararlaştıramadı Avşar Film. Bu yüzden de FOX aracılığıyla bana da tam olarak bilgi gelmedi.Uydurmayınız lütfen.
@Billy Kane
Konunun başlığı kesinliği ifade etmediği için içeriğide doğal olarak net bilgiler ifade etmiyorKonunun başlığındaki soruya konunun içeriğinde cevap bulamadığım konulara oldum olası gıcığımdır. Kim açarsa açsın konu gıcık bir konu olur. Kimse kişisele almasın lütfen.
Mesela Konu başlığı: Babam sınıfta kaldı gün mü değiştirdi?
İçerik: Yayın akışında yeni bölüm yazmıyor. Oyunculardan açıklama gelmedi ama ihtimal yüksek. değiştirirse favoriforumumda olacak!
Bunu yazmak yerine direkt değiştirdiği kesinleşince konu açılsa daha mantıklı olur.![]()
Kişisele alma lütfen dediğim gibi. Atacan da eskiden bi konu açmıştı ona da söylemiştim. Konu senin tabii sen bilirsin ben sadece düşüncemi yazdım.Konunun başlığı kesinliği ifade etmediği için içeriğide doğal olarak net bilgiler ifade etmiyorİhtimalleri yazdım konuya değişirse konuyu düzenleriz
Zaten düştü düşeceği kadar (Reyting manasında değil tabii ki.Haftalıklarda baktım da dizi o kadar da kötü değilmiş Kanal D'nin çoğu dizisini geçmiş.Pazartesi iyidir.
Zaten düştü düşeceği kadar (Reyting manasında değil tabii ki.) gittiği yere kadar gitsin diyorsun herhalde artık sende Fox ve Avşar gibi.
![]()
Karagül'e de aynı muamele yapılırsa sinema filmleri haricinde bir daha Avşar izlemem.Toprak - Çınar takılsın etrafındakilerin maceraları daha iyi.![]()
Karagül'e de aynı muamele yapılırsa sinema filmleri haricinde bir daha Avşar izlemem.
2 sezon yeterli olur diyordum Karagül'e ama bu senaryodan 1 sezon daha çıkar ama umarım 3. sezonu final sezonu olur dizinin...
Senin dediğin gibi olursa o 4 sezon olmuş olur fakat 4. sezon da Lale Devri ve Yer Gök Aşk'tan bir farkı kalmaz. Hatta Lale Devri bittikten sonra Avşar oradaki oyuncularını aynı karakterlerle Halfeti'ye tayin eder. Maksat dizi hareketlensin.İlk sezon 12 bölüm sayılmaz 3 sezon kesin olur.![]()
Bir kaybımız olmadı enazından eskiden izlenebilir bir tarafı vardır şimdi yoknerde o günler
hiç başlamasa ne kaybımız olur du?![]()