Lale Devri Gün Mü Değiştiriyor?

Forumdaki bazı arkadaşlar Lale Devri'nin Pazartesi'ye geçeceğini onayladığımı söylemiş. Hangi zihniyet böyle şeyi uyduruyor? Ben tam açıklamamı yapmadım. FOX ve Avşar Film'den bilgi alır almaz buraya yazacağım, merak etmeyin.. :)

Forumdaki bazı arkadaşlar Lale Devri'nin Pazartesi'ye geçeceğini onayladığımı söylemiş. Hangi zihniyet böyle şeyi uyduruyor? Ben tam açıklamamı yapmadım. FOX ve Avşar Film'den bilgi alır almaz buraya yazacağım, merak etmeyin.. :)
Dün demedin mi dün akşam açıklayacağım haber aldım diye....

Seninde bir dediğin bir dediğini tutsun be güzel kardeşim... Kaynağım sağlam böyle bir bilgiye ulaştım diyen babam mıydı???

@mrt-06 dün dedim fakat tam olarak kararlaştıramadı Avşar Film. Bu yüzden de FOX aracılığıyla bana da tam olarak bilgi gelmedi. :) Uydurmayınız lütfen. :D @Billy Kane

Konunun başlığındaki soruya konunun içeriğinde cevap bulamadığım konulara oldum olası gıcığımdır. Kim açarsa açsın konu gıcık bir konu olur. Kimse kişisele almasın lütfen.

Mesela Konu başlığı: Babam sınıfta kaldı gün mü değiştirdi?

İçerik: Yayın akışında yeni bölüm yazmıyor. Oyunculardan açıklama gelmedi ama ihtimal yüksek. değiştirirse favoriforumumda olacak!

Bunu yazmak yerine direkt değiştirdiği kesinleşince konu açılsa daha mantıklı olur. :)

Konunun başlığındaki soruya konunun içeriğinde cevap bulamadığım konulara oldum olası gıcığımdır. Kim açarsa açsın konu gıcık bir konu olur. Kimse kişisele almasın lütfen.

Mesela Konu başlığı: Babam sınıfta kaldı gün mü değiştirdi?

İçerik: Yayın akışında yeni bölüm yazmıyor. Oyunculardan açıklama gelmedi ama ihtimal yüksek. değiştirirse favoriforumumda olacak!

Bunu yazmak yerine direkt değiştirdiği kesinleşince konu açılsa daha mantıklı olur. :)
Konunun başlığı kesinliği ifade etmediği için içeriğide doğal olarak net bilgiler ifade etmiyor :) İhtimalleri yazdım konuya değişirse konuyu düzenleriz

Konunun başlığı kesinliği ifade etmediği için içeriğide doğal olarak net bilgiler ifade etmiyor :) İhtimalleri yazdım konuya değişirse konuyu düzenleriz
Kişisele alma lütfen dediğim gibi. Atacan da eskiden bi konu açmıştı ona da söylemiştim. Konu senin tabii sen bilirsin ben sadece düşüncemi yazdım. :)

neden devam ettirmek için direniyorlar ki 😕 daha da düşmeden bitmeli artık :T:

Haftalıklarda baktım da dizi o kadar da kötü değilmiş Kanal D'nin çoğu dizisini geçmiş. :D Pazartesi iyidir.
Zaten düştü düşeceği kadar (Reyting manasında değil tabii ki. :X) gittiği yere kadar gitsin diyorsun herhalde artık sende Fox ve Avşar gibi. :F

Toprak - Çınar takılsın etrafındakilerin maceraları daha iyi. :F
Karagül'e de aynı muamele yapılırsa sinema filmleri haricinde bir daha Avşar izlemem. :T:

2 sezon yeterli olur diyordum Karagül'e ama bu senaryodan 1 sezon daha çıkar ama umarım 3. sezonu final sezonu olur dizinin...

Pazartesi de olmaz artık.. Lale Devri'nin ömrü artık bitti bence..

İlk sezon 12 bölüm sayılmaz 3 sezon kesin olur. :D
Senin dediğin gibi olursa o 4 sezon olmuş olur fakat 4. sezon da Lale Devri ve Yer Gök Aşk'tan bir farkı kalmaz. Hatta Lale Devri bittikten sonra Avşar oradaki oyuncularını aynı karakterlerle Halfeti'ye tayin eder. Maksat dizi hareketlensin. :(:bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy