Lale Devri 4. Sezon Tanıtım Fragmanı | FOX

Ben o oynarken bildiğin kamerayı karşımda görüyorum.😀Karagül'de berbat oynuyor gerçekten.

Zerda'da izlemedim belki akşama bir kaç sahnesine bakarım.:)
Zerda çok güzel bir diziydi zamanına göre. Şimdi izlesen bunun neyini sevdin felan diyebilirsin ama zamanında gerçekten en kaliteli dizilerden biriydi ve reytingleri de çok yüksekti. Tüm oyuncular da rollerinin hakkını veriyordu...

Zerda çok güzel bir diziydi zamanına göre. Şimdi izlesen bunun neyini sevdin felan diyebilirsin ama zamanında gerçekten en kaliteli dizilerden biriydi ve reytingleri de çok yüksekti. Tüm oyuncular da rollerinin hakkını veriyordu...

Trt'de bir dizide oynadı Yavuz ile Ece orada nasıldı hiç izledin mi?

Trt'de bir dizide oynadı Yavuz ile Ebru orada nasıldı hiç izledin mi?
İzlemeyi çok istemiştim o diziyi Zerda'dan dolayı ama hiç denk gelmedim. Sanırım bir de saati ve günüyle çok oynanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bir ara netten bakar yorumumu yaparım ama Yavuz Bingöl'ün Zerda'dan sonra rol aldığı Yanık Koza'yı da izlemiştim ben. O dizide de oyunculuğu çok iyiydi. Ama nedense Karagül'de çok amatörce oynuyor, hiç beğenmiyorum. En çokta Ece Uslu ile partner olmasına çok üzülüyorum. Normalde çok yakışan bir çift ama oyunculuk kötü olunca olmuyor işte...

İzlemeyi çok istemiştim o diziyi Zerda'dan dolayı ama hiç denk gelmedim. Sanırım bir de saati ve günüyle çok oynanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bir ara netten bakar yorumumu yaparım ama Yavuz Bingöl'ün Zerda'dan sonra rol aldığı Yanık Koza'yı da izlemiştim ben. O dizide de oyunculuğu çok iyiydi. Ama nedense Karagül'de çok amatörce oynuyor, hiç beğenmiyorum. En çokta Ece Uslu ile partner olmasına çok üzülüyorum. Normalde çok yakışan bir çift ama oyunculuk kötü olunca olmuyor işte...

Evet berbat oynuyor.Neyse Yavuz'u yerden yere vurmayalım artık.😀

Akşam Zerda'ya bakarım.Nasıl oyuncu olduğunu merak ediyorum.:)

Evet berbat oynuyor.Neyse Yavuz'u yerden yere vurmayalım artık.😀

Akşam Zerda'ya bakarım.Nasıl oyuncu olduğunu merak ediyorum.:)
Bence de bakmalısın ama eski bir dizi olduğu için yadırgama diziyi. :X

İlk bölümlerini değilde 30. veya 31. bölümleri izlemeni tavsiye ederim. :)

çlen bence çınar ın anası gül onat ayrılmuıştı diziiden zaten azgın teke necip anca ona üzülür :D @xBUGRAx bu arada sultan diziye hareket getirecek belli ki

Bu dizinin de Benim İçin Üzülmeden farkı kalmamış.

Kaza, arabanın takla atması, hastane, cenaze, silah.

Kesin Toprak kaza yaparkan 4. kez bebeğini düşürecek, bebeğin düşmesine üzülen Çınar içip içip başka kadından yine bebek yapacak. :kiki: Bu durumu öğrenen Toprak evi terkedecek, Çınar yine başka kadından bebek yapacak. :kiki: Böyle uzar gider yine sezon sonuna kadar. :D

Lale Devri yeni sezonda reytingleri nasıl olacak acaba? Bence çizgisini bozmaz.

Lale devri'nin yeni takviyelerlerle iyi reytingler alcağını düşünüyorum.:)