destere ne yapmış onu anlamadım ben@S.G.A.T. açmış bu konuyu oyüzden sanırım mesala başka konuya gidiyorum böyle değilim buraya giriyorum tuhaflaşlıyorumiçkimi damlattı naptı konuya
destere ne yapmış onu anlamadım ben@S.G.A.T. açmış bu konuyu oyüzden sanırım mesala başka konuya gidiyorum böyle değilim buraya giriyorum tuhaflaşlıyorumiçkimi damlattı naptı konuya
Gerekmez internette bolca bulabilirim istersemistersen var özelden atayım
Tamam olayın içine biraz mizah katmış olabiliriz ama kavga kısmı gerçekten doğruydu. Destere süper mod'luktan co-adminliğe terfi olmak üzereydi ki olanlar oldu. Onun yerine sonra rahmetli @darksaal co admin oldu
Öyle daha seksi oluyor çünkü.Bunların cicişleri bu kadar dışarı fırlayacaksa niye sütyen takıyorlar ki poz verdiklerinde her şey ortada zaten @mrt-06
Abi sizin ne Frank Woods olayından haberiniz var ne Neferet biliyorsunuz ne destere.
Beni konuşturma şimdi SerhatAbi sizin ne Frank Woods olayından haberiniz var ne Neferet biliyorsunuz ne destere.Hep yeniler hep yeniler.Çok gerideler çook@XanTier
Serhat değil yahu Serhan.Beni konuşturma şimdi SerhatBir şey derim görürsünBu lafı en son bana diyecek kişisin
Niye adın öyle aklımda kalıyor benim.Serhat değil yahu Serhan.Bilerek mi yapıyorsun?\
İki kişinin bildiği sır değildir zaten.
Tamam ben yeni olayları pek bilmem ama tarih bizden sorulur buradaAbi sizin ne Frank Woods olayından haberiniz var ne Neferet biliyorsunuz ne destere.Hep yeniler hep yeniler.Çok gerideler çook@XanTier
Yeni olayları kafan almıyor pek zaten.Tamam ben yeni olayları pek bilmem ama tarih bizden sorulur burada
HahaYeni olayları kafan almıyor pek zaten.
Bilmem mi? Farkındayım ama çaktırmamaya çalışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?