Onlarda bizden olmak istiyorlar ama utanıyorlar bence Gelin gelin hepinize kapımız açıkbence seçtiği kadınların hatları erkek hatları yanı balık baştan kokarmıs sizin liderinizde sıkıntı var
Onlarda bizden olmak istiyorlar ama utanıyorlar bence Gelin gelin hepinize kapımız açık
@destere geldiğinde iki tayfayada kayıt yaptırır nede olsa kadınlarada asılıyor parlak oğlanlarada @xemrexxx @mrt-06 @Yiğitt @Ahmed @Harunnn60yarın hepinizi kraliçemizin özel fotoğraf çekimine davet ediyorum siz bile imana geleceksiniz
bir an önce gelsin nerdeyse geldiğinde forumu bulamayacaktı en çokta ona gülesim geliyor düşnüdükçeay o nerde ciddden.
Ay babnik balamdı o mənim. @S.G.A.T. anladı.
Şimdi gelince ise daha rengarenk LGBT forumla karşılaşıp kaçar.bir an önce gelsin nerdeyse geldiğinde forumu bulamayacaktı en çokta ona gülesim geliyor düşnüdükçe
Onun canına minnet ayoll parlak tüysüz olsun ona fark etmiyor şişirir kullanırım diyorAy babnik balamdı o mənim. @S.G.A.T. anladı.
Şimdi gelince ise daha rengarenk LGBT forumla karşılaşıp kaçar.
Eskiden forumun adminiydi sonra Ozanla tartıştı ayrıldı. Sonra yeniden döndü bu kez forumun yarısnı banladı ve ceza olarak yönetimden atıldı. Bir daha da dönmedi buralara.Kız kim artık gelsede tanısak
@Çiğdem- kız bu ne diyor ? Aynı kişiden mi bahsediyorsunuzEskiden forumun adminiydi sonra Ozanla tartıştı ayrıldı. Sonra yeniden döndü bu kez forumun yarısnı banladı ve ceza olarak yönetimden atıldı. Bir daha da dönmedi buralara.
@Çiğdem- kız bu ne diyor ? Aynı kişiden mi bahsediyorsunuz
yine şarhoş kafayla yazma moduna girmiş arada oluyor cnm @Harunnn60 @XanTierEskiden forumun adminiydi sonra Ozanla tartıştı ayrıldı. Sonra yeniden döndü bu kez forumun yarısnı banladı ve ceza olarak yönetimden atıldı. Bir daha da dönmedi buralara.
herkesin bildiği sır. Ben açıklayınca kötü oldu tabi.@Çiğdem- kız bu ne diyor ? Aynı kişiden mi bahsediyorsunuz
Oha sen bunu bilmiyor muydun? Adam doğruyu anlatıyoryine şarhoş kafayla yazma moduna girmiş arada oluyor cnm @Harunnn60 @XanTier
kimOha sen bunu bilmiyor muydun? Adam doğruyu anlatıyor
Sizin bahsettiğiniz kişidenSiz kimden bahsediyorsunuz diyorum
bizim bahsettiğimiz kişi yazın uyuyor kışın kız kovalıyor @destere başkada vafsı yok öyleSizin bahsettiğiniz kişiden