Laggies Filminin Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Başrollerini daha önce Pirates of the Carabbien serisinde yer alan güzel oyuncu Keira Knightley ve 17 yaşındaki genç oyuncu Chloe Grace Moretz'in paylaşacağı Laggies filminin fragmanı yayınlandı.

Oyuncu kadrosunda, Keira Knightley ve Chloe Grace Moretz dışında Sam Rockwell, Mark Webber, Jeff Garlin, Gretchen Mol, Kaitlyn Dever ve Ellie Kemper yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Lynn Shelton üstüleniyor.

Laggies'in bu yılın sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor.

İlte filmin ilk fragmanı:

2. fragman:

Son düzenleme:
Fragmanı çok beğendim. Tam sevdiğim gibi sakin, şirin bir film gibi gözüküyor. Yoğun bir dönemde çıkacağı için arada kaynamazsa kesin izlerim.

Keira Knightley bu kez daha doğal bir haliyle karşımızda gibi. Kadroda onun dışında da çok fazla iyi isim var.

Fragmanı izleyince Short Term 12 tadı aldım nedense birazcık ve fragmanın sonlarında o filmin yıldızlarından Kaitlyn Dever'ı görmek güzel oldu.

Uzun lafın kısası merakla bekliyorum.

Fragmanı beğendim. Çok orjinal sahneler var şimdiden kestirdi.

Keira'yı bol bol izleyeceğiz.

Fragman güzel ve filmin farklı bir havası varmış gibi hissettirdi.Olumlu eleştiriler alırsa izlerim ben de.

İkinci fragman da çok iyi. Bu filmi sevmeme ihtimalim neredeyse yok, bu yılın filmleri listesine eklemeyi unutmuşum şimdi onu da ekledim.