Lady Gaga - Perfect Illusion | Yeni Klip

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
'Perfect Illusion' Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın henüz yayımlanmayan beşinci stüdyo albümünden single'ı olarak yayımlandı.

İşte yayınlanan klip.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sabah dinlemiştim. Born this way ve artpop tarzına cok yakın. Ben the fame albumdeki tarzına yakın şarkılarından olsun isterdim. Ama yaşı ilerledi. Jazz'a da cok kaydı son dönemlerde. Neyse kliple çok güzel taçlandıracaktır ama geri dönüş şarkısı değil:X @Harunnn60 @Ahmad @OzaN

Sabah dinlemiştim. Born this way ve artpop tarzına cok yakın. Ben the fame albumdeki tarzına yakın şarkılarından olsun isterdim. Ama yaşı ilerledi. Jazz'a da cok kaydı son dönemlerde. Neyse kliple çok güzel taçlandıracaktır ama geri dönüş şarkısı değil:X @Harunnn60 @Ahmad @OzaN
Tam içimdekileri özetlemişsin. :X

Doğrusu ilk dinlmede sevmedim çoğu zaman olduğu gibi, ama sonra çok muhteşem hissetdirmeye başladı. Gaga'nın sesi muhteşem cidden, nakarat kısımlar farkli bi dünya. :D
Klip çekilmiş diye biliyorum bakalım ne zaman yayınlaniyor.

Şu an audio video 1.5M izlenmede.

Başarısız buldum. Gaga'yı Bad Romance dışında sevmedim zaten. Tarzı bana yakın değil. Bu da olmamış. İyi hissettirmedi bana.:X

Bir albümün üçüncü klibi gibi şarkı. Pek geri dönüşlük bulmadım ama kötü değil, dinlenir.