Bu boş filmden bunları nerden çıkardın ayoll , uydurdu mu yoksa @destere @ForumdashBu senenin Boyhood'u da bu filmmiş anlaşılan. Çocukların, ergenlerin büyüme hikayeleri. Coming of Age filmler deniyormuş bunlara. Bu tarzda daha güzel filmler var aslında ama eleştirmenler bunları seviyor daha çok.
Lady Bird'de sadelik ve gerçekçilik ön planda. Aşırı bir şey yok filmde. Bir ergenin hayat tecrübesi edinirken yaşadıklarını gösteriyor en sade haliyle. Bu tarz da bana pek hitap etmiyor açıkçası. Süresinin kısa olması olumlu ama, uzasa katlanılmaz bir hal alabilirmiş Bu haliyle pek sıkmadı, yer yer hafif gülümseten eğlenceli sahneler de vardı zaten.
Bir de filmle şu mesajı vermek istemişler bize sanırım. Neyseniz o olun, kendinizi başka biri gibi göstermeye çalışmayın. Evet, mesajımızı da aldığımıza göre puanımızı da verebiliriz.
6/10
Bu boş filmden bunları nerden çıkardın ayoll , uydurdu mu yoksa @destere @Forumdash
@destere @Forumdash Biraz fazla puan vermiş olabilirler ama yorumları benle uyuşuyorSen abartmışsın ama 2 puan nedir @destere ile @Forumdash ölçülü davranmış onlarla aynı fikirde olmuşuz bu kez
Filmin sonunda kız köpek gibi pişman oluyor arıyor ya ailesini işte ben ne halt ettim diye Oradan ders veriyor bize o kadar da boş değil film sadece sıkıcı
@Sherlock 1 saattir konuda geziniyor, o da izlemişse o sana anlatsın uzun uzun filmin ne demek istediğini ne anlattığını@destere @Forumdash Biraz fazla puan vermiş olabilirler ama yorumları benle uyuşuyor
Ressamların tablolarını çizimlerini bazı insanlar anlamaz bu ne der , sonra entel bir adam gelir o boş tablodan bir sürü anlam çıkarır anlatır . Öyle olduk şuan senle , sen anlattın ben boş boş baktım
@Sherlock 1 saattir konuda geziniyor, o da izlemişse o sana anlatsın uzun uzun filmin ne demek istediğini ne anlattığını
Uzun yazı demişken @Arslan Bey nerede ayoll , yine geberdi sanırım @MasacRE-Enesler olarak ne güzel uzun uzun, detaylıca yorumluyoruz. Daha ne istiyorsunuz? Gözünüzden kaçırdığınız bir detay falan olursa yoruma bakmanız yeterli olur işte.
Uzun yazı demişken @Arslan Bey nerede ayoll , yine geberdi sanırım @MasacRE-
Geberdi de sen ona Ozaman daha çabuk geliyorlar mezarlarından çıkıpO yine emekliye ayrıldı, geri gelir nasılsa.
Geberdi de sen ona Ozaman daha çabuk geliyorlar mezarlarından çıkıp