'Lacivert' Dizisinin Konusu Belli Oldu!

Şaka yapıyorum güzel bir rol bulurum sana da

Zaten sen varsın ki dizide
Konuyu beğendin mi

Evet çok güzel olacak beğeneceksiniz
a
Bensiz olmaz ki zaten

Konuyu beğendim tabii yine değişik bir şeyler yakalamışsın dizi ab gibi görünüyor ama senin ruhun total nasıl olacak bakalım

Bensiz olmaz ki zaten

Konuyu beğendim tabii yine değişik bir şeyler yakalamışsın dizi ab gibi görünüyor ama senin ruhun total nasıl olacak bakalım
Evet dizimiz AB ama total sahnelerimiz de olacak tabi iki grubu da yakalama derdindeyiz
Ekibim ve ben iyi bir proje hazırlıyoruz

dizi için tahminim ilk bölüm totalde 2.olur ab'de ilk 30'a giremez

Kesinlikle heyecanlandım ya
şu ana kadar yapılanlarda yoktu çünkü..bakalım nasıl olacak
Bizim forum iki üç klişeleşmiş ismi genelde dizilerine koyuyor ilgi çekmesi için. Bunu özellikle @Aserat ve @MayısKralı denen sonradan bitme senaristler yapıyorlar.
Ancak benim gibi özgün bir senarist tanınmamış isimleri tanıtmak için uğraşıyor.

Bu arada farklı bir konu seçmiş olman bence çok iyi olmuş.dizinin konusu ilgi çekecektir bence aslında diziler yapılırken bölüm bölüm nasıl olacağı iyi kurgulanmalı ilk izlenimde olumlu buldum

Bu arada farklı bir konu seçmiş olman bence çok iyi olmuş.dizinin konusu ilgi çekecektir bence aslında diziler yapılırken bölüm bölüm nasıl olacağı iyi kurgulanmalı ilk izlenimde olumlu buldum
Aynen dizimin konusu için reji ekibim ve ben istikrarlı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Diğer senarist arkadaşlar klişe senaryolarında boğulurlar inşallah.

Aynen dizimin konusu için reji ekibim ve ben istikrarlı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Diğer senarist arkadaşlar klişe senaryolarında boğulurlar inşallah.
İşte klişe senaryolar dışında biraz daha farklı olmalı dizi seçimi açısından bu çok daha iyi olur.katılıyorum bu konuda öbür senaryoların çoğu klişe tarzı

İşte klişe senaryolar dışında biraz daha farklı olmalı dizi seçimi açısından bu çok daha iyi olur.katılıyorum bu konuda öbür senaryoların çoğu klişe tarzı
Ben renkli bir kişilik olduğumdan bu otomatikman yazdığım senaryolara ve şarkı sözlerine de yansıyor.
@Bully iyi tanır mesela

Bizim dizimiz öz ve geniş.

Karadenizde çekilen çoğu dizi dram ya da salt komedi, KAÇ bir aşk oyunu. Şu an ki dizimde geniş senaryo, bakalım sen 10. bölüme gelebilecek misin?

Bizim dizimiz öz ve geniş.

Karadenizde çekilen çoğu dizi dram ya da salt komedi, KAÇ bir aşk oyunu. Şu an ki dizimde geniş senaryo, bakalım sen 10. bölüme gelebilecek misin?
1.bölüm bitti bile ilk bölümün heyecanı az olacak ama sonrası tempo artacak.

Hayırlı olsun @denizz19 Senin gibi Total'den beklenmeyecek hareketler.

Beni de yaz diziye, alem oyuncu görsün.