Haydi bakalım göreceğiz artık.Şaka yapıyorum güzel bir rol bulurum sana da
Zaten sen varsın ki dizide Konuyu beğendin mi
Evet çok güzel olacak beğeneceksiniz a
Haydi bakalım göreceğiz artık.Şaka yapıyorum güzel bir rol bulurum sana da
Bensiz olmaz ki zatenŞaka yapıyorum güzel bir rol bulurum sana da
Evet dizimiz AB ama total sahnelerimiz de olacak tabi iki grubu da yakalama derdindeyiz Ekibim ve ben iyi bir proje hazırlıyoruzBensiz olmaz ki zaten
Konuyu beğendim tabii yine değişik bir şeyler yakalamışsın dizi ab gibi görünüyor ama senin ruhun total nasıl olacak bakalım
İlerleyen bölümlerde karakterlerin hikayesi açıldıkça rol almak istersen seni de eklerim.Dizi konusu farklı olmuş iyi bir seçim olabilir @denizz19
İlerleyen bölümlerde karakterlerin hikayesi açıldıkça rol almak istersen seni de eklerim.
Gördün güzel diziyi kaçırır mısın çakalHadi benide al kadroya madem.
Hiç bir dizide adım olmamıştı bilmiyorum duruma göre uygun bulursan ekleyebilirsin sana bırakıyorum bu kararıİlerleyen bölümlerde karakterlerin hikayesi açıldıkça rol almak istersen seni de eklerim.
Tamam seni kadroya aldım. İlk dizin olmuş olacak var mı heyecan.Hiç bir dizide adım olmamıştı bilmiyorum duruma göre uygun bulursan ekleyebilirsin sana bırakıyorum bunu
Kesinlikle heyecanlandım ya şu ana kadar yapılan dizilerde yoktum çünkü..bakalım nasıl olacakTamam seni kadroya aldım. İlk dizin olmuş olacak var mı heyecan.
Bizim forum iki üç klişeleşmiş ismi genelde dizilerine koyuyor ilgi çekmesi için. Bunu özellikle @Aserat ve @MayısKralı denen sonradan bitme senaristler yapıyorlar. Ancak benim gibi özgün bir senarist tanınmamış isimleri tanıtmak için uğraşıyor.Kesinlikle heyecanlandım ya şu ana kadar yapılanlarda yoktu çünkü..bakalım nasıl olacak
Bu arada farklı bir konu seçmiş olman bence çok iyi olmuş.dizinin konusu ilgi çekecektir bence aslında diziler yapılırken bölüm bölüm nasıl olacağı iyi kurgulanmalı ilk izlenimde olumlu buldumBizim forum iki üç klişeleşmiş ismi genelde dizilerine koyuyor ilgi çekmesi için. Bunu özellikle @Aserat ve @MayısKralı denen sonradan bitme senaristler yapıyorlar. Ancak benim gibi özgün bir senarist tanınmamış isimleri tanıtmak için uğraşıyor.
Aynen dizimin konusu için reji ekibim ve ben istikrarlı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer senarist arkadaşlar klişe senaryolarında boğulurlar inşallah.Bu arada farklı bir konu seçmiş olman bence çok iyi olmuş.dizinin konusu ilgi çekecektir bence aslında diziler yapılırken bölüm bölüm nasıl olacağı iyi kurgulanmalı ilk izlenimde olumlu buldum
İşte klişe senaryolar dışında biraz daha farklı olmalı dizi seçimi açısından bu çok daha iyi olur.katılıyorum bu konuda öbür senaryoların çoğu klişe tarzıAynen dizimin konusu için reji ekibim ve ben istikrarlı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer senarist arkadaşlar klişe senaryolarında boğulurlar inşallah.
Ben renkli bir kişilik olduğumdan bu otomatikman yazdığım senaryolara ve şarkı sözlerine de yansıyor. @Bully iyi tanır meselaİşte klişe senaryolar dışında biraz daha farklı olmalı dizi seçimi açısından bu çok daha iyi olur.katılıyorum bu konuda öbür senaryoların çoğu klişe tarzı
1.bölüm bitti bile ilk bölümün heyecanı az olacak ama sonrası tempo artacak.Bizim dizimiz öz ve geniş.
Karadenizde çekilen çoğu dizi dram ya da salt komedi, KAÇ bir aşk oyunu. Şu an ki dizimde geniş senaryo, bakalım sen 10. bölüme gelebilecek misin?