'Lacivert' Dizisinin Konusu Belli Oldu!

Ne kadar klişe bir konu.

Şaka bir yana, benim yeni dizim tarafından ezileceği için sorun yok. Gerçi beni de yazsan fena olmaz, ama sana muhtaçmış gibi görünmek istemiyorum.

benim başvuru yapmama gerek yok
başrollerin adamıyım çünkü
İstiyorsan sana da iş çıkabilir bu diziden.

Bu dizi tutmaz.
Çok totallik buldum.
Çok mu total kendi dizinle karıştırdın galiba

Ne kadar klişe bir konu.

Şaka bir yana, benim yeni dizim tarafından ezileceği için sorun yok. Gerçi beni de yazsan fena olmaz, ama sana muhtaçmış gibi görünmek istemiyorum.
Klişe mi
La oğlum Türkiye de böyle bir dizi var da ben mi hatırlamıyorum. Sırf yazmak için yazmış maynak
Bana muhtaçsın zaten yazarım sana da kıyıdan köşeden bir rol fazlasını beceremezsin yeteneksizsin de eccik

Yine altından kalmayacağın boş ve iddialı laflar ediyorsun. Hem yazın böyle kasvetli diziler tutmaz, hayal kırıklığı yaşaman muhtemel.

Yine altından kalmayacağın boş ve iddialı laflar ediyorsun. Hem yazın böyle kasvetli diziler tutmaz, hayal kırıklığı yaşaman muhtemel.

Hali hazırda tutmuş olan Karadenizde Açan Çiçek varken sizin overrated dizilerinizi kim napsın.

Gerçi Sevgi Çiçeği'ni güzel yazıyordun.

Hali hazırda tutmuş olan Karadenizde Açan Çiçek varken sizin overrated dizilerinizi kim napsın.

Gerçi Sevgi Çiçeği'ni güzel yazıyordun.
Ortada henüz bir dizim yok ki "overrated" olsun, ama kısmet olursa gelecek ay yeni projemle bu lafları hepinizin ağzına tek tek tıkacağım.

Önce cümle kurmayı öğren de sonra gel bana ahkâm kes
O kadar kasvetli olacağını nerden biliyorsun daha dizi başlamadı ne safsın ya

Umarım ben söylemeden kadroya dahil etmişsindir beni

Önce cümle kurmayı öğren de sonra gel bana ahkâm kes
O kadar kasvetli olacağını nerden biliyorsun daha dizi başlamadı ne safsın ya
Ben cümle mi kuramamışım? Bir de öğretmen adayı olacaksın, yanlış nerede peki?

Ayrıca seninkinin ne halt olacağı konusundan belli, ama benim dizim çok güzel ve ferah bir komedi olacak.

Ben cümle mi kuramamışım? Bir de öğretmen adayı olacaksın, yanlış nerede peki?

Ayrıca seninkinin ne halt olacağı konusundan belli, ama benim dizim çok güzel ve ferah bir komedi olacak.
Yine altında kalmayacağın cümleni bir oku bakalım anlarsın yanlış nerede.
Ayy senin bu kendini beğenmiş edaların yok mu en son iki dizi yaptın ikisini de Yabancı dizisiyle ezmiştim hatırlatırım

@denizz19 yaz benide diziye

Aslında deli rolü bana iyi gider kafayı üşütük bir insan olduğumu hep söylerler

Merakla bekliyoruz kottirikçim dizide yer almak isterim reytingim yüksektir bilirsin.

Değişik, korku filmlerine konu olacak türden gizemli bir hikaye gibi duruyor. Çıksın takip ederiz artık.

Ne biçim rol la bu .ss. umarım pavyon da assolist falan değilimdir
Şaka yapıyorum güzel bir rol bulurum sana da

Merakla bekliyoruz kottirikçim dizide yer almak isterim reytingim yüksektir bilirsin.
Zaten sen varsın ki dizide
Konuyu beğendin mi

Değişik, korku filmlerine konu olacak türden gizemli bir hikaye gibi duruyor. Çıksın takip ederiz artık.
Evet çok güzel olacak beğeneceksiniz
a