'Lacivert' Dizisinin Konusu Belli Oldu!

Ne kadar klişe bir konu. :A

Şaka bir yana, benim yeni dizim tarafından ezileceği için sorun yok. Gerçi beni de yazsan fena olmaz, ama sana muhtaçmış gibi görünmek istemiyorum. :A

benim başvuru yapmama gerek yok :A başrollerin adamıyım çünkü :A
İstiyorsan sana da iş çıkabilir bu diziden. :A

Bu dizi tutmaz. :A Çok totallik buldum. :F
Çok mu total kendi dizinle karıştırdın galiba :A

Ne kadar klişe bir konu. :A

Şaka bir yana, benim yeni dizim tarafından ezileceği için sorun yok. Gerçi beni de yazsan fena olmaz, ama sana muhtaçmış gibi görünmek istemiyorum. :A
Klişe mi :D La oğlum Türkiye de böyle bir dizi var da ben mi hatırlamıyorum. Sırf yazmak için yazmış maynak :A Bana muhtaçsın zaten yazarım sana da kıyıdan köşeden bir rol fazlasını beceremezsin yeteneksizsin de eccik :A

Klişe mi :D La oğlum Türkiye de böyle bir dizi var da ben mi hatırlamıyorum. Sırf yazmak için yazmış maynak :A Bana muhtaçsın zaten yazarım sana da kıyıdan köşeden bir rol fazlasını beceremezsin yeteneksizsin de eccik :A
Yine altından kalmayacağın boş ve iddialı laflar ediyorsun. Hem yazın böyle kasvetli diziler tutmaz, hayal kırıklığı yaşaman muhtemel. :A

Yine altından kalmayacağın boş ve iddialı laflar ediyorsun. Hem yazın böyle kasvetli diziler tutmaz, hayal kırıklığı yaşaman muhtemel. :A

Hali hazırda tutmuş olan Karadenizde Açan Çiçek varken sizin overrated dizilerinizi kim napsın. :A

Gerçi Sevgi Çiçeği'ni güzel yazıyordun. :D

Hali hazırda tutmuş olan Karadenizde Açan Çiçek varken sizin overrated dizilerinizi kim napsın. :A

Gerçi Sevgi Çiçeği'ni güzel yazıyordun. :D
Ortada henüz bir dizim yok ki "overrated" olsun, ama kısmet olursa gelecek ay yeni projemle bu lafları hepinizin ağzına tek tek tıkacağım. :A

Önce cümle kurmayı öğren de sonra gel bana ahkâm kes :D O kadar kasvetli olacağını nerden biliyorsun daha dizi başlamadı ne safsın ya :F

Umarım ben söylemeden kadroya dahil etmişsindir beni :A

Önce cümle kurmayı öğren de sonra gel bana ahkâm kes :D O kadar kasvetli olacağını nerden biliyorsun daha dizi başlamadı ne safsın ya :F
Ben cümle mi kuramamışım? Bir de öğretmen adayı olacaksın, yanlış nerede peki? :A

Ayrıca seninkinin ne halt olacağı konusundan belli, ama benim dizim çok güzel ve ferah bir komedi olacak. :A

Ben cümle mi kuramamışım? Bir de öğretmen adayı olacaksın, yanlış nerede peki? :A

Ayrıca seninkinin ne halt olacağı konusundan belli, ama benim dizim çok güzel ve ferah bir komedi olacak. :A
Yine altında kalmayacağın cümleni bir oku bakalım anlarsın yanlış nerede. :A Ayy senin bu kendini beğenmiş edaların yok mu en son iki dizi yaptın ikisini de Yabancı dizisiyle ezmiştim hatırlatırım :A

@denizz19 yaz benide diziye :A

Aslında deli rolü bana iyi gider kafayı üşütük bir insan olduğumu hep söylerler :)

Merakla bekliyoruz kottirikçim dizide yer almak isterim reytingim yüksektir bilirsin. :A

Değişik, korku filmlerine konu olacak türden gizemli bir hikaye gibi duruyor. Çıksın takip ederiz artık. :A

Ne biçim rol la bu .ss. umarım pavyon da assolist falan değilimdir :T: :A
Şaka yapıyorum güzel bir rol bulurum sana da :A

Merakla bekliyoruz kottirikçim dizide yer almak isterim reytingim yüksektir bilirsin. :A
Zaten sen varsın ki dizide :F Konuyu beğendin mi :A

Değişik, korku filmlerine konu olacak türden gizemli bir hikaye gibi duruyor. Çıksın takip ederiz artık. :A
Evet çok güzel olacak beğeneceksiniz :Aa