ortda dizimi kalmıs beee ne dizisi kahveye çevirmişsiniz beynim döndü bir baktım biraz yorumlara her telden var nereye düştüm dedimİnsan biraz oynadigi diziye yorum yapar niye hemen kaciyorsun
ortda dizimi kalmıs beee ne dizisi kahveye çevirmişsiniz beynim döndü bir baktım biraz yorumlara her telden var nereye düştüm dedimİnsan biraz oynadigi diziye yorum yapar niye hemen kaciyorsun
Sen tam olarak kac yasindaydin ablayorum alayım o zaman ne düşündün hakkımda
Sen tam olarak kac yasindaydin abla
dönsün tabisi deIyy suratsuz liseli sensin.
Bu arada seninki ekranlara geri dönüyormuş.http://www.ucankus.com/detay/250104/usta-oyuncu-nebahat-cehre-kimlere-neden-isyan-etti-maalesef-hep-tekrarlatiyorlar…
Deniz hesabıma para yatırdı Çiko, ortalığı karıştırıyorum.
Nasıl yani sen şimdi bize ayı mı diyorsun?panayıra dönmüş
Nasıl yani sen şimdi bize ayı mı diyorsun?
estafurullah cnm seni kenara ayıralımNasıl yani sen şimdi bize ayı mı diyorsun?
Dizimiz her tele hitap ediyir cünküortda dizimi kalmıs beee ne dizisi kahveye çevirmişsiniz beynim döndü bir baktım biraz yorumlara her telden var nereye düştüm dedim
Yok büyük göstermiyorsun yasina göre gayet iyisin32 yaşındayım sanırım dahamı büyük gösteriyorum
estafurullah cnm seni kenara ayıralım
yani her telden çalınmıs vadikızının fotosuna kadar diziyle alakasız ne varsa konuda biraz baktım beynim döndü @eskici kahveye gitmeye üşenmiş burayı kullanmış
Dizimiz her tele hitap ediyir cünkü
Yok büyük göstermiyorsun yasina göre gayet iyisin
yok kız konu Luna park gibi renkli renkli onu diyorumatacana kenara ayır bize ayı de allah allah ya
çok tşk ederim canım kısa zaman senin resmide görürüz inşallah
Ben sadece diziyi yorumluyorum baska bir sey yaptigim yok uydurmaestafurullah cnm seni kenara ayıralım
yani her telden çalınmıs vadikızının fotosuna kadar diziyle alakasız ne varsa konuda biraz baktım beynim döndü @eskici kahveye gitmeye üşenmiş burayı kullanmış
İnsallah ablaatacana kenara ayır bize ayı de allah allah ya
çok tşk ederim canım kısa zaman senin resmide görürüz inşallah
yok kız konu Luna park gibi renkli renkli onu diyorum
diziden baska ne varsa konusmussun be nerdeyse şey konularına giricekmişsiniz çocukluk anılarına yanlıs anlamayalımBen sadece diziyi yorumluyorum baska bir sey yaptigim yok uydurma
Hep @denizz19 un isleri benle alakasi yokdiziden baska ne varsa konusmussun be nerdeyse şey konularına giricekmişsiniz çocukluk anılarına yanlıs anlamayalım
neyse dizimin ilgi görmesi benimde yararıma birşey sonuctaHep @denizz19 un isleri benle alakasi yok
Bu ilgiye sende biraz destek olsan fena olmaz benceneyse dizimin ilgi görmesi benimde yararıma birşey sonucta
hadi ben yatıyorum iyi geceler
1 yorum yaptım dizi hakkında zaten seninde 500 yorumundan 1 yorum vardır diziyle alakalı eşitiz yaniBu ilgiye sende biraz destek olsan fena olmaz bence
Sana da iyi geceler
Abartma ya yorumlarimin en az yarisi dizi hakkindadir gerisi biraz konu disina cikmis olabilir1 yorum yaptım dizi hakkında zaten seninde 500 yorumundan 1 yorum vardır diziyle alakalı eşitiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?