Lacivert - 7.Bölüm | Yeni Bölüm

Beni taniyorsun zaten :A

Belki ilerde görürsünüz abla :D :D

bak ya belki diyo
ne zaman ilerde allah bilir sen gösterene kadar kaç yıl geçer ver işte
face ine bakalım yeminle ifşa etmem ya:D

Onu böyle eze eze zayıflatacağım :A Birazdan gelir her şeye güldürdün yapar bir cevap yazar ve bir daha da göremeyiz :F

batuhanla uğraşma işte o kendisin bilir yahu:D:D

O fotoğrafı atmazsan yeni bölümü yayınlamam :A

Biz idmanlıyız bebeğim evelallah karşımıza Kırgın Çiçekler de gelse geçeriz :A
Bu dizinin Kırgın Çiçekleri geçmesi için senin bu konuda küfür etmen, benim 2 defa bayılıp uçurumdan atlamam, @Çiğdem- ile @vadikızı'nın kavgası etmesi, @eskici'nin İçerde esprisi yapması, @xemrexxx'in anlamsız fotoğraflarından paylaşması, @Arslan Bey'in noktalı virgüllerinden kullanması, @Aserat'ın da ovurrop demesi, @ozgur2113'ün de yeter artık Sedef seninle evlenmek istiyorum diye feryat etmesi gerekiyor ki TOTAL'de Kırgınları geçerim. :A

Yani bu anca forumun tüm TOTAL'lerinin bir araya gelmesi ile mümkün. :A

Bu dizinin Kırgın Çiçekleri geçmesi için senin bu konuda küfür etmen, benim 2 defa bayılıp uçurumdan atlamam, @Çiğdem- ile @vadikızı'nın kavgası etmesi, @eskici'nin İçerde esprisi yapması, @xemrexxx'in anlamsız fotoğraflarından paylaşması, @Arslan Bey'in noktalı virgüllerinden kullanması, @Aserat'ın da ovurrop demesi, @ozgur2113'ün de yeter artık Sedef seninle evlenmek istiyorum diye feryat etmesi gerekiyor ki TOTAL'de Kırgınları geçerim. :A

Yani bu anca forumun tüm TOTAL'lerinin bir araya gelmesi ile mümkün. :A
ben ve anlamsız resim orada duracaksın liseli :A
ttrrth.png

aaaa ne olmuş burası böyle diziden başka herşey var konuda lunaparka dönmüş
:A :A :A

ben ve anlamsız resim orada duracaksın liseli :A
Ekli dosyayı görüntüle 52024
Iyy suratsuz liseli sensin. :A

Bu arada seninki ekranlara geri dönüyormuş. :A http://www.ucankus.com/detay/250104...den-isyan-etti-maalesef-hep-tekrarlatiyorlar…

aaaa ne olmuş burası böyle diziden başka herşey var konuda lunaparka dönmüş
:A :A :A
Deniz hesabıma para yatırdı Çiko, ortalığı karıştırıyorum. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking