Tamam daha fazla olsun isteValla tanıtmak için ekstra çabaya girmeme gerek yok benim adım yetiyor.
Tamam daha fazla olsun isteValla tanıtmak için ekstra çabaya girmeme gerek yok benim adım yetiyor.
Kendi dizimi yapmam ama izlediklerimi yaparımTamam daha fazla olsun istehem Yildizlar Yarisiyor'u da almissin orda reklamini yapar durursun artik simdiden baslamissin zaten reklamlara Hangimiz Sevmedik'in reklamini yapmissin ilk haftadan
Asil kendi dizini yapman lazim izledigin diziler kendi reklamlarini yapar zatenKendi dizimi yapmam ama izlediklerimi yaparım
Dizimin reklama ihtiyacı yok zaten yeteri kadar sevenimiz varAsil kendi dizini yapman lazim izledigin diziler kendi reklamlarini yapar zaten
Benim diziminde reklamini yap o zamanDizimin reklama ihtiyacı yok zaten yeteri kadar sevenimiz varHer hafta bir dizinin reklamını yapacağım izlemesem de
Onuda yaparsin aslinda ama o bitti ben devam edenlerden bir reklam istiyorumUçurum mu
Mesela?Onuda yaparsin aslinda ama o bitti ben devam edenlerden bir reklam istiyorum
Melun Atv yüzünden hic tekrar koymuyorlar kiRengarenk geçen hafta kötü çökmüştü
Sen seversin Ateveyi yaMelun Atv yüzünden hic tekrar koymuyorlar ki
Niye sevecek misimSen seversin Ateveyi ya
Uçurum da orda bi de Tayyip amcanın özel kanalı yaNiye sevecek misimyani severimde her kanali ayni severim pek farklari yok
Evet ucurum güzel bir arti ama tarafli haber yapan kanallari hic sevmem ve haberlerini de pek izlemem o yüzden atv fox ve kanal d nin haberlerinden nefret ederim ama diger konularda her kanali severimUçurum da orda bi de Tayyip amcanın özel kanalı ya
İyi bari kafan çalışıyor diğerlerine benzemiyonEvet ucurum güzel bir arti ama tarafli haber yapan kanallari hic sevmem ve haberlerini de pek izlemem o yüzden atv fox ve kanal d nin haberlerinden nefret ederim ama diger konularda her kanali severim
Farkimiz tarzimiz kankaİyi bari kafan çalışıyor diğerlerine benzemiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?