Lacivert - 5.Bölüm | Yeni Bölüm

Oha o sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum

tamam sevişme sahnesi görüntülü olursa belki tepkim diner
) bekliyoruz ?

Daha okumaya fırsat bulamadım Deniz çatlama
Ama benim etkim azsa eminim berbat bir bölüm olmuştur.

Özel hayattaki yoğunluklardan son 1-2 bölümü okuyamadık diye ceza olarak dinlendirmiş beni yılan

Kuşkun olmasın senin için yakın çekim yapacağım, nefeslerini bile işiteceksin

o sahnede okuyucuda ekrana girebiliyormu?
okuyucu yeri geldiğinde eliyle müdahale edebilse daha bir sahne ortaklaşa kıvam kazanır gibi
daha bir heyecanlı olur okuyucu için
)

Özel hayattaki yoğunluklardan son 1-2 bölümü okuyamadık diye ceza olarak dinlendirmiş beni yılan
ben en son bıraktığımda jülide yusuf yusufu bodruma indirip tecavüz etmeyi düşünüyordu
ondan sonrasına bakamadım zaten

yalnız lezosferler sevişmeli sahnede
öyle daha güzel biz seyirciler için..... sevişme sahnesinde erkek görüntüyü bozuyor
İyi fikir aslında ne dersin @Çiğdem- benim dizim yaratıcılıkta sınır tanımıyor bak ben bunu bir düşüneyim Melek ve Çiğdem birbirlerinden hoşlansın

Tamam okumanı bekliyorum bu bölüm evet sana ihtiyaç duymadım pek ama haftaya etkinizi göreceğiz
Ayy ben öyle ucuz numaralar yapar mıyım

tövbe tövbe @destere nin amacı farklı bence ikimizede yazmayı düşünüyor dizinin kapısından içeriye sokma sakın onu

harika olur reyting rekoru kırar dizin
ama tabi herşeyin bir bedeli var
melekten gelen yüksek puanları kaybedersin reyting uğruna yarışmalarda darbe yemeyi göze alabiliyorsan mükemmel bir yenilik olur gibi
)

tövbe tövbe @destere nin amacı farklı bence ikimizede yazmayı düşünüyor dizinin kapısından içeriye sokma sakın onu
Ama Türkiye'de bir ilk benim senaryomdan çıkar fena mı
erkekleri sevip ne yapacaksınız feminist olun

harika olur reyting rekoru kırar dizin
ama tabi herşeyin bir bedeli var
melekten gelen yüksek puanları kaybedersin reyting uğruna yarışmalarda darbe yemeyi göze alabiliyorsan mükemmel bir yenilik olur gibi
)
O gün gelsin de

artniyetli şeye bak sen ? şurda kapıda 10 kız cıbıl dolaşsın dönüp bakarsam nolayım ? beni hepten kötü bellemişsin ben olayın sanat boyutunu kurcalıyorum art niyet bende arasan bulamazsın
hem beni yakinen tanıyan sen nasıl bu kadar kötü ve pis fikirler ileri sürüyorsun hakkımda kınıyorum seni

Ama Türkiye'de bir ilk benim senaryomdan çıkar fena mı
erkekleri sevip ne yapacaksınız feminist olun

O gün gelsin de
hahah aa bilmem vlla deniz sana uyarsa eğer 10.bölümü göremeden yayından kaldırılırız vlla 7.bölümü bile göremeyiz hatta kendisi bilir

hahah aa bilmem vlla deniz sana uyarsa eğer 10.bölümü göremeden yayından kaldırılırız vlla 7.bölümü bile göremeyiz hatta kendisi bilir
deniz dünden razı benimle alakası yok
ben daha konuyu açmadan baktım deniz senaryodaki tüm kızları bodruma sürüklüyor
)

Ne varmış desterede Gül gibi çocuk
aynen
bir tane dikenimiz var diye gülden saymayacaklarmı şimdi bizi
gül dediğin dikenli olur hemi
)

Gül dikensiz olur mu ah etmezdik, bekle bekle hiç pes eder miyiz
) Biz Gül'leri severdik dikenleriyle.