ozan üstadların köşesi diye bir yer ayırsaydı yazardık orayaSende bir senaryo yazda seni de görelim
la hiç ağanın poğunun üstüne poğ olurmu?
ozan üstadların köşesi diye bir yer ayırsaydı yazardık orayaSende bir senaryo yazda seni de görelim
banlanmaktan korkuyor yoksa ben istediğim zaman yazardı ramazana uygun dizi istemiştim bodrum tv zamanında hafta içi hergünlük saat 17 de yayınlanıcak bide haberleri suncaktı ama kabul etmediSende bir senaryo yazda seni de görelim
ozana kaç defa söylediler kanal zamanında özel bir kanallar bölümü yapın dedi yapmadıozan üstadların köşesi diye bir yer ayırsaydı yazardık orayaşimdi @denizz19 in bu berbat amatör banal iğrenççç senaryosuyla benim mükemmel senaryom aynı konuda açılacak bende çatlamadan seyredeceğim öylemi ?
la hiç ağanın poğunun üstüne poğ olurmu?sende hiçmi akıl izan yokben yazarsam benim senaryo köşem, forumun başsayfasında yer almalı)
Dedigin kadar güzel yaziyorsan reytinglerde farkini ortaya koyarsin zaten ayri bölüme ne gerek varozan üstadların köşesi diye bir yer ayırsaydı yazardık orayaşimdi @denizz19 in bu berbat amatör banal iğrenççç senaryosuyla benim mükemmel senaryom aynı konuda açılacak bende çatlamadan seyredeceğim öylemi ?
la hiç ağanın poğunun üstüne poğ olurmu?sende hiçmi akıl izan yokben yazarsam benim senaryo köşem, forumun başsayfasında yer almalı)
Ay niye banlansin canim biraz usturuplu yazin öyle aklina gelen her seyi yazmasinbanlanmaktan korkuyor yoksa ben istediğim zaman yazardı ramazana uygun dizi istemiştim bodrum tv zamanında hafta içi hergünlük saat 17 de yayınlanıcak bide haberleri suncaktı ama kabul etmedi
ozana kaç defa söylediler kanal zamanında özel bir kanallar bölümü yapın dedi yapmadı
cookies küfürlü yazdı banlandı dizimedya senaryolarında fena küfür var sıkıntıdan küfürlü yazıyor beyazsoya gidiyor beyazsoy yayınlıyor adı kaos dizininDedigin kadar güzel yaziyorsan reytinglerde farkini ortaya koyarsin zaten ayri bölüme ne gerek var
Ay niye banlansin canim biraz usturuplu yazin öyle aklina gelen her seyi yazmasin
@pompy çok haklı bak görüntülü senaryoya izin vermiyor yönetim? oysa eski usul yazarlık sona erdi artık bizde forumcak kendimizi zamana uydurmalıyızDedigin kadar güzel yaziyorsan reytinglerde farkini ortaya koyarsin zaten ayri bölüme ne gerek var
Ay niye banlansin canim biraz usturuplu yazin öyle aklina gelen her seyi yazmasin
Küfürleri sansürleyin o zamancookies küfürlü yazdı banlandı dizimedya senaryolarında fena küfür var sıkıntıdan küfürlü yazıyor beyazsoya gidiyor beyazsoy yayınlıyor adı kaos dizinin
Yine +18 yazabilirsin ama herseyi yazma sende uygun kelimelerle yaziliyorsa öyle yaz digerlerini de sansürlersin o zaman yönetim sorun cikarmaz@pompy çok haklı bak görüntülü senaryoya izin vermiyor yönetim? oysa eski usul yazarlık sona erdi artık bizde forumcak kendimizi zamana uydurmalıyızzamane senaryoları görüntülü ve +18 artık..... kerime nadirin pırtlattıkları gibi ''zengin oğlan fakır kıza köşeyi dönerken çarptıda kız hamile kaldı desek zaten okuyucuya inandırıcı gelmez görüntülü olarak o işi anlatmak lazım
Bakalım ne çıkacak bu esir kişidenokudum o esir kişinin kim olduğunu merak ettim bakalım bullyun babası olabilir
öyle yorum yapacak birşey yok julide bölümün içine etmiş reyting düşüşü garantiBakalım ne çıkacak bu esir kişidenAdam akıllı yorum yap o zaman bekliyorum
Bir daha ki bölüm senin etkin artacak temin edebilirimöyle yorum yapacak birşey yok julide bölümün içine etmiş reyting düşüşü garanti
aynen öyle yapacam vlla oyuncu olarak benim hakkım benceBir daha ki bölüm senin etkin artacak temin edebilirimÖyle senin etkin azalınca yorum yapmayıp, etkin artınca yorum yaparsan valla üzerine kezzap dökerim suratını yakarım dizide
Ayy paranı alıyorsun aldığın her parada benim malımsınız siz ben ne dersem oaynen öyle yapacam vlla oyuncu olarak benim hakkım bence
beni başrol yap julideye tekmeyi atalımAyy paranı alıyorsun aldığın her parada benim malımsınız siz ben ne dersem o
Hem öz abla hem öz anne nasıl oluyor be
Öyle kolay değil o işlerbeni başrol yap julideye tekmeyi atalım
Dizinin günü değişmedi sadece işlerim olduğu için ve Pazartesi Hangimiz Sevmedik olduğundan yayınlamadım artık Çarşamba devam yani. Ayrıca senaryonun kötü gittiği yok. Yan role düştüğü de yok dizinin gittiği de yokDizinin günü değişmiş gidişatta gidişat değil gud bay mı diyoruz diziye
@Çiğdem- in yan role düştüğü dizi biter demiştik
ne kadar avamsın la
en iyisini yapıyor biz yorum yaptıkta noldu nerdeyse linç edilecektik @Bully sessiz takılıyor çünkü senaryo zorlama övgüye bile layık değil insanı çileden çıkarıyor berbat resmen
Ben okuyucularımla böyle rahatlıktan yanayım.ne kadar avamsın lainsan okuyucusuna böylemi cevap verir? eleştirilere tahammülün sıfır anladıkta bari biraz etnellektüel şeet .. yok daha iyisini yapta neyin nesi manava çürük domates satıyorsun dediklerinde manav seni bahçıvanlık yapmayamı davet ediyor)
en iyisini yapıyor biz yorum yaptıkta noldu nerdeyse linç edilecektik @Bully sessiz takılıyor çünkü senaryozorlama özgüye bile layık değil insanı çileden çıkarıyor berbat resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?