İkisini de halletme, önce benimkini hallet.İkisini de hallederiz merak etme sen
İkisini de halletme, önce benimkini hallet.İkisini de hallederiz merak etme sen
Tamam öyle yapacaz zaten senin yarismanin önceligi var cünküİkisini de halletme, önce benimkini hallet.
Belki kabul ederse sonuçları açıklaması için @denizz19'a paslarım, o sizi daha çok konuşturur.Tamam öyle yapacaz zaten senin yarismanin önceligi var cünkü
Tabi senin icinde iyi olurBelki kabul ederse sonuçları açıklaması için @denizz19'a paslarım, o sizi daha çok konuşturur.
Galiba bu akşam açıklayamayacağım, forum sinek avlıyor resmen.Tabi senin icinde iyi olur
Yok yok acikla sen biz hallederizGaliba bu akşam açıklayamayacağım, forum sinek avlıyor resmen.
Söylemesi ayıp, ben seni ekleyeceğim.Bence bodrumdaki kişi benimBir kere de beni ekleyin şu senaryolara@denizz19
Güzel bir bölüm olmuş yalnız Jülide de işini iyi biliyor bi öpücük ve fısıltıyla çocuğu yola getirdi
Ha şöyleSöylemesi ayıp, ben seni ekleyeceğim.
Ama kendini ilk bölümde göremezsen kızma, çünkü hikayeye giriş yapmam gerekecek.Ha şöyleAynı dilden konuştuğumuza sevindim
Bekleriz sıkıntı yokAma kendini ilk bölümde göremezsen kızma, çünkü hikayeye giriş yapmam gerekecek.
Sen istiyorsan seni de ekleriz senaryoya ama bodrumdaki kişi Turkuazz olarak belirlendi sana da iyi bir rolüm olacak. Tüm bölümleri okuduysan dizide görünüpte kim oldukları henüz belli olmayan kişiler de varBence bodrumdaki kişi benimBir kere de beni ekleyin şu senaryolara@denizz19
Güzel bir bölüm olmuş yalnız Jülide de işini iyi biliyor bi öpücük ve fısıltıyla çocuğu yola getirdi
İyi de senaryoyu ben yazıyorum Aserat değilİlk bölümden okudum ellerine sağlık @Aserat umarım benim yeni senaryomu okursun
Artık diziyi kimin yazdığı bile fark edilmiyor, bence kepenkleri kapat.Sen istiyorsan seni de ekleriz senaryoya ama bodrumdaki kişi Turkuazz olarak belirlendi sana da iyi bir rolüm olacak. Tüm bölümleri okuduysan dizide görünüpte kim oldukları henüz belli olmayan kişiler de var
İyi de senaryoyu ben yazıyorum Aserat değila
Ne alaka iyice saçmaladınArtık diziyi kimin yazdığı bile fark edilmiyor, bence kepenkleri kapat.
@Bully duymasın vlla onun hem öz ablasıyım hemde öz annesiyim nasıl olduğunu abna sorma @denizz19 senaryosu işte@Çiğdem- le bodruma inerim çiğdem şimdilik boşta sanırım kendisini bodruma indirmemi bekliyor)
ama SENARYOYA dahil etme beni uzaktan laf atması daha güzel oluyor senaryoda hep boynuz takılan biz oluyoruz nedense? ben böyle okuyucu olarak halimden memnunum)
@denizz19 sanırım üvey yazar öz yazar değil o yüzden ortalığı özlerle kaplamış
yazdımda tutmadı 4. bölümde patlattım herkesi final yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?