Tam yıkayacağınız sırada yukarıdan Çiğdem'in sesi gelirYikariz o zaman yüzünü ben oraya kadar girdiysem onun kim oldugunu ögrenmeden cikmam
Tam yıkayacağınız sırada yukarıdan Çiğdem'in sesi gelirYikariz o zaman yüzünü ben oraya kadar girdiysem onun kim oldugunu ögrenmeden cikmam
Cigdem'i takan kimTam yıkayacağınız sırada yukarıdan Çiğdem'in sesi gelir
Sizi de kilitler oraya dizide final yaparCigdem'i takan kim
Bizi kilitleyemez o biz onu kilitleriz sonra ordaki kisiyle beraber mutlu mesut yasarlar ordaSizi de kilitler oraya dizide final yapar
Sizi de kilitler oraya dizide final yapar
Maşallah ne konuştunuz, biraz da gelecek bölüme bırakın.Bizi kilitleyemez o biz onu kilitleriz sonra ordaki kisiyle beraber mutlu mesut yasarlar orda
Daha yeni basladik sayilirMaşallah ne konuştunuz, biraz da gelecek bölüme bırakın.
Bakalım neler dönecek neyse ben Lost izlemeye geçiyorumBizi kilitleyemez o biz onu kilitleriz sonra ordaki kisiyle beraber mutlu mesut yasarlar orda
Bu hafta bölüm çok sevildi kıskandın mıMaşallah ne konuştunuz, biraz da gelecek bölüme bırakın.
Ne kıskanması? Hem kıskanırsam bu diziyi kıskanmam ben.Bakalım neler dönecek neyse ben Lost izlemeye geçiyorumYorumlaşırız yine
Bu hafta bölüm çok sevildi kıskandın mı
Bence artık bitirin.Daha yeni basladik sayilir
Bende yatarim birazdanBakalım neler dönecek neyse ben Lost izlemeye geçiyorumYorumlaşırız yine
Bu hafta bölüm çok sevildi kıskandın mı
Bitiririz elbet bir günNe kıskanması? Hem kıskanırsam bu diziyi kıskanmam ben.
Bence artık bitirin.
Başka dizi yok Halkın Polisini mi kıskanacan :aaNe kıskanması? Hem kıskanırsam bu diziyi kıskanmam ben.
Bence artık bitirin.
Ne eksiği var çok merak ettimBende yatarim birazdanbölümde eksiklerde vardi yarinda onu konusuruz artik
Simdi söylersem zaten uzar gider yarin söylerimBaşka dizi yok Halkın Polisini mi kıskanacan :aa
Ne eksiği var çok merak ettimAma yarın söyle şimdi git uyu
Yarın Aserat'ın dizisi başlıyormuş oraya da birkaç yorum yap yazık üzülmesinSimdi söylersem zaten uzar gider yarin söylerim
Kimsenin dizisinde gözüm yok benim.Başka dizi yok Halkın Polisini mi kıskanacan :aa
Ne eksiği var çok merak ettimAma yarın söyle şimdi git uyu
Bence o gün bugün olmalı.Bende yatarim birazdanbölümde eksiklerde vardi yarinda onu konusuruz artik
Bitiririz elbet bir gün
Hahaha tabi yarın senin dizine vakit ayırsın istiyorsun dimiKimsenin dizisinde gözüm yok benim.
Bence o gün bugün olmalı.
Yapariz tabi niye yapmayalimYarın Aserat'ın dizisi başlıyormuş oraya da birkaç yorum yap yazık üzülmesin
Yarin bitiririz ordan da senin diziye gecerizKimsenin dizisinde gözüm yok benim.
Bence o gün bugün olmalı.
Evet vallahi istiyorum.Hahaha tabi yarın senin dizine vakit ayırsın istiyorsun dimiAma ben gidiyorum Lost izleyeceğim
Üzülmem ama yaparsa Dizi Savaşları'ndaki geleceği daha hayırlı olur.Yarın Aserat'ın dizisi başlıyormuş oraya da birkaç yorum yap yazık üzülmesin
Burası benim çöplüğüm gitte kendi çöplüğünde ötBen şantaj yapmam sadece ortaya teklifimi sunarım. Beğenen de kabul eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?