Bakalım karar vereceğiz bir şekilde belki de seni almam diziyeYusuf olmasin zaten lakabimi kullan eskici olsun direk
Bakalım karar vereceğiz bir şekilde belki de seni almam diziyeYusuf olmasin zaten lakabimi kullan eskici olsun direk
Bensiz olmaz beni al reytinglerin artsinBakalım karar vereceğiz bir şekilde belki de seni almam diziye
Bakalım yanılacak mısınbu bölüm daha derli toplu gibiydi bu melekle ben uğraşıyorum büyük ihtimalle benden kaçarmı ayoll güya kendisini gizliyor bu gözlerden kaçmaz
diziye yeni girecek biriside olabilirBakalım yanılacak mısın
Spoiler verememdiziye yeni girecek biriside olabilir
dizinin başrolleri kayıp seni satmışlar benceSpoiler verememGeberin merakınızdan
Yok yok vadikızı zaten gelemiyor Kaan da kafayı yemiş tımsrhaneye kapatmışlar bu aradizinin başrolleri kayıp seni satmışlar bence
hahah ayy o en son kenana yenilmiş ve dahada haber alınamıyor bir yerde sızıp kaldı herhaldeYok yok vadikızı zaten gelemiyor Kaan da kafayı yemiş tımsrhaneye kapatmışlar bu ara
Yok yok haberim var niye gelmediğinden ama söylemeyeceğim. Sevgili yapmış kendinehahah ayy o en son kenana yenilmiş ve dahada haber alınamıyor bir yerde sızıp kaldı herhaldesonuç olarak başrollerin kaçtı diziden
hahah ayy o en son kenana yenilmiş ve dahada haber alınamıyor bir yerde sızıp kaldı herhaldesonuç olarak başrollerin kaçtı diziden
Ne zaman geleceksin artık gel bu çingeneleri konuşturma bana. Başrollerin kaçtı diyor2 bölümüde okudum süperdi melekte pek meraklı çıktı canım
bakalım bu işin sonu neereye varacak@denizz19
arkamdan konuşma boğarım seni bak netim yok giremiyorum bağlanmasını
bekliyorum yahu aa
Ne zaman geleceksin artık gel bu çingeneleri konuşturma bana. Başrollerin kaçtı diyor
Ben ağızlarının payını veririm o sıkıntı değil ama bu Çiğdem'in ağzı torba değil ki büzesinnetim ne zaman bağlanırsa cnm ya bugün yarın bekliyoruz iştesabret
ben gelene kadar sık dişini
Ben ağızlarının payını veririm o sıkıntı değil ama bu Çiğdem'in ağzı torba değil ki büzesin
Tamam sordum cevapla simdiSenin gibi saftirikler sorsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?