Bakalım karar vereceğiz bir şekilde belki de seni almam diziyeYusuf olmasin zaten lakabimi kullan eskici olsun direk![]()
Bakalım karar vereceğiz bir şekilde belki de seni almam diziyeYusuf olmasin zaten lakabimi kullan eskici olsun direk![]()
Bensiz olmaz beni al reytinglerin artsinBakalım karar vereceğiz bir şekilde belki de seni almam diziye![]()
Bakalım yanılacak mısınbu bölüm daha derli toplu gibiydi bu melekle ben uğraşıyorum büyük ihtimalle benden kaçarmı ayoll güya kendisini gizliyor bu gözlerden kaçmaz![]()
![]()
![]()
diziye yeni girecek biriside olabilirBakalım yanılacak mısın![]()
Spoiler verememdiziye yeni girecek biriside olabilir![]()
dizinin başrolleri kayıp seni satmışlar benceSpoiler verememGeberin merakınızdan
![]()
Yok yok vadikızı zaten gelemiyor Kaan da kafayı yemiş tımsrhaneye kapatmışlar bu aradizinin başrolleri kayıp seni satmışlar bence![]()
![]()
![]()
hahah ayy o en son kenana yenilmiş ve dahada haber alınamıyor bir yerde sızıp kaldı herhaldeYok yok vadikızı zaten gelemiyor Kaan da kafayı yemiş tımsrhaneye kapatmışlar bu ara![]()
Yok yok haberim var niye gelmediğinden ama söylemeyeceğim. Sevgili yapmış kendinehahah ayy o en son kenana yenilmiş ve dahada haber alınamıyor bir yerde sızıp kaldı herhalde![]()
![]()
sonuç olarak başrollerin kaçtı diziden
![]()
![]()
![]()
hahah ayy o en son kenana yenilmiş ve dahada haber alınamıyor bir yerde sızıp kaldı herhalde![]()
![]()
sonuç olarak başrollerin kaçtı diziden
![]()
![]()
![]()
Ne zaman geleceksin artık gel bu çingeneleri konuşturma bana. Başrollerin kaçtı diyor2 bölümüde okudum süperdi melekte pek meraklı çıktı canım
bakalım bu işin sonu neereye varacak@denizz19
arkamdan konuşma boğarım seni bak netim yok giremiyorum bağlanmasını
bekliyorum yahu aa![]()
Ne zaman geleceksin artık gel bu çingeneleri konuşturma bana. Başrollerin kaçtı diyor![]()
Ben ağızlarının payını veririm o sıkıntı değil ama bu Çiğdem'in ağzı torba değil ki büzesinnetim ne zaman bağlanırsa cnm ya bugün yarın bekliyoruz iştesabret
ben gelene kadar sık dişini![]()
Ben ağızlarının payını veririm o sıkıntı değil ama bu Çiğdem'in ağzı torba değil ki büzesin![]()
Tamam sordum cevapla simdiSenin gibi saftirikler sorsun diye.![]()