Yayınlandığı gün okuyup yorumlamıştı.Yaa öyle deme ama küstüm gidiyom işte
Ne zaman okudu ben yorumunu görmedim
Yayınlandığı gün okuyup yorumlamıştı.Yaa öyle deme ama küstüm gidiyom işte
Ne zaman okudu ben yorumunu görmedim
Al hadi üşengeçBir ara okumam lazım da sen linkleri bul yaz buraya, uğraştırma beni.
Daha her şey bitmedi kızOkudum hepsini.5. bölümden itibaren bozmuşsun. Total entrikalarına başlamışsın.Kırık Çiçekler'den hallice.@denizz19
İyi bakalım. İlk 4 bölüm beklemediğim derecede iyiydi ama.Daha her şey bitmedi kızfena sahneler gelecek ölümlere aldanma
Ayy niye beklemediğin derece olsun kız yolarım seniİyi bakalım. İlk 4 bölüm beklemediğim derecede iyiydi ama.İlk 4 bölüm havasına sokabilirsen takip ederim dizini.Yoksa benden ekmek çıkmaz sana.
La okusanaGeçen sene benim olmadığım zamanlarda başlamış diziden hiç haberim yoktu, o yüzden konuyu bilmiyorum ama eline sağlık canım.@denizz19
Uzun değil demi bölümler o zaman yarın 1. bölümü bulup bakarım.
Yok yok kısaUzun değil demi bölümler o zaman yarın 1. bölümü bulup bakarım.
Zekandan hiç şüphe etmedim canım etsem arkadaşlık kuruyor olmazdık.Ayy niye beklemediğin derece olsun kız yolarım senisen de beni iyice kötü yaptın benim aklım iyi çalışır böyle alengirli işlere
Gördün tabi erotik sahneleri seversin
Proje aşamasında geliyor da sonra totale dönüşüyorZekandan hiç şüphe etmedim canım etsem arkadaşlık kuruyor olmazdık.Ama senin gibi bir total izleyicisinden böyle enteresan fikirler çıkabildiğine şaşırdım sadece.
Sen beni nasıl görmezsin trip atayım mı sana
Okumuşum işte
Aç oku 7.bölümü
Proje aşamasında geliyor da sonra totale dönüşüyor
Sen beni nasıl görmezsin trip atayım mı sana
Ayy sevgili falan olmamevet okumuşşsunn aşkımm benimmm@Aserat Aşk işlerinde denizle beni sevgili yapsana yaa
At canın sağolasun senin
Ayy sevgili falan olmam
Aserat'ın dizisi benim kariyerimi düşürürSenaryo icabıdamı olmazsın piss küstüm sana
Aserat'ın dizisi benim kariyerimi düşürür
Kız sen kendini niye küçük görüyon yolarım saçlarınıBak yaa ne diyoo doğru benim gibi çirkini senaryoda da istenmez zaten
Kız sen kendini niye küçük görüyon yolarım saçlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?