Helal olsun kanka adamsinBen dobra şekilde söylüyorum valla küsura kalmasın
Kız girsen ne olacak ben anlık yazıyorum senaryoyu PC'ye kayıtlı değil ki
Helal olsun kanka adamsinBen dobra şekilde söylüyorum valla küsura kalmasın
Kız girsen ne olacak ben anlık yazıyorum senaryoyu PC'ye kayıtlı değil ki
sen demiştim geçen Yıl denizz19un dizisine 235 bölümlük diziyi satarsın dedimHelal olsun kanka adamsin
Ben tüm bölümleri öyle yazıyorum önce hikayeyi kafamda kürüyorum sonra yazıya döküyorum.anlık yazıyormuşş kayıtlı değilmişş yusuff
Ben tüm bölümleri öyle yazıyorum önce hikayeyi kafamda kürüyorum sonra yazıya döküyorum.
Hatta bazen bölüme son 1 saat kala son kısımlarını yazıyorumİyiymiş bende önceden yazıp kayıt ediyosun sanıyordum
onun dizisi hep liderdi geçen yıl
O zaman yapacak bir sey yok ne yazarsa oanlık yazıyormuşş kayıtlı değilmişş yusuff
Olsun reyiz daha yeni basladi yeni sezon
O zaman yapacak bir sey yok ne yazarsa o
Bana satici mi diyorsun yani reyizsen demiştim geçen Yıl denizz19un dizisine 235 bölümlük diziyi satarsın dedim
Hatta bazen bölüme son 1 saat kala son kısımlarını yazıyorum
sinirliyim yani bu dizi benim kanalımda olsaydı iyi olurdu 1 saniyeyle kaptırdımBana satici mi diyorsun yani reyiz
@denizz19 dizini niye reyizin kanalina vermedinsinirliyim yani bu dizi benim kanalımda olsaydı iyi olurdu 1 saniyeyle kaptırdım
bilgisayarımın şarjı bitti orda Arka sokaklar seyrediyordumHizli olman lazimdi reyiz
Neyse reyiz artik yapacak bir sey yokbilgisayarımın şarjı bitti orda Arka sokaklar seyrediyordum
reklama 1 saniye sonra girmiş dizi şanşımaNeyse reyiz artik yapacak bir sey yok
Kismet reyizreklama 1 saniye sonra girmiş dizi şanşıma
1 saniyeyle seyrettiğim dizim 1 sayine sonra reklama girdiKaçırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?