Netflix La Casa De Papel - 3. Sezon Yorumları

Sierra hamile olan polis kadın, burnu yamuk dediğin esmer Nairobi sanırım
Sarışın kıvırcık da Stockholm sendromu.

Reactions: Harunnn60
Diziyi b*klayan arkadaşlara sesleniyorum. Bu sezonu beğenmeyen gitsin Erkenci Kuş felan izlesin.

Ayrıca lütfen ama lütfen şu dizi yorumlarının altında gereksiz muhabbete girmeyin. Eğer diziyi konuşmayacaksanız duvarınızda konuşun. 7 sayfa yorum olmuş ama yarısı boş muhabbet. O yüzden kim dizi hakkında yorum yapmış bakmadan geçtim. Sezonu tartışmak isteyenleri beklerim.

Reactions: Tolstoyevski

Elbette öyle ama sözlük formatı 2015’li yıllardan sonra biraz da subjektif formata kaydığı için zaman zaman o tür format dışına çıkmak da artık format dahilinde olmaya başladı biraz. Yoksa Rap müzik şudur, budur dememle şu ya da bu olmayacak sonuçta. Ama yine de ergen müziği gibi tanımlar hoş kaçmıyor, o yönden hatalı olabilirim her ne kadar sonuna kadar öyle olduğunu düşünsem de tanım açısından daha dikkatli olmak gerekiyor.

Ben biraz da müzik gibi dizi film gibi konular tabu olmadığı, kutsal olmadığı için istenildiği kadar yerden yere vurulup göklere çıkarılabilmekte özgürlük olduğunu düşünüyorum. Birisi Rock müziğe ya da Breaking Bad dizisine ağza alınmayacak hakaretlerde bulunmuşsa bu Breaking Bad ile onun arasındadır, benim Breaking Bad’e kötü söz söylenmesinden dolayı üzerime alınmam doğru olmazdı.

Sezonun neredeyse tamamı ilk sezonun tekrarıydı, yani yerden yere vurulmaya da hakkı var biraz. Ama sezon finalini izlediysen o konuda haklısın, sezon finali sayesinde sezonun karizması biraz olsun kurtuldu.

Bu dizi Erkenci Kuş adlı diziye göre çok daha iyi olabilir ama illa kıyaslayacaksak Dark ile de kıyaslayalım, bence Dark’in tırnağı bile olamaz bu dizi.

Reactions: mesmeso
Dark'ı izlemedim.

Ben hiçbir insanın görüşüne karışmam, tıpkı geçen sene siyasi konulardaki görüşlerim gibi sadece kendi görüşümü yazarım, benim görüşüme herhangi biri saygı duymayıp karşı çıkana kadar hiçkimseyi alıntılayıp cevap vermem. Her insanın kendi çöplüğü vardır ve orada dilediği kadar ötebilir fakat bir insanın konu açarken objektif olması en doğru olan şeydir. Konuyu açtıktan sonra o konu hakkında dilediği kadar yerden yere vurup aşağılayabilir. Düşünce özgürlüğü bu yüzden vardır mesela. Ama herkes subjektif konular açarsa bu platformun sabah.com'dan hiçbir farkı kalmaz.

İkinci paragrafına gelirsek eğer ben herşeyi üzerime alsaydım mesela birkaç ay önce yaygara koparmam lazımdı ama her ağzı olupta konuşanı kafaya takmadığım için sadece bahsi açılınca gerekli konulara cevap veririm.

3x6

Baya toparladı bu bölüm dizi bence.

Ekinin bi şeyleri başarması hoşuma gidiyor sanırım. Rio'yu bir anda geri almaları şahaneydi. Hamile kadının pes etmesi olmadı ama medyaya bilgi yaymaları çok mantıklıydı. Kadın tam bir aşüfte. Çocuk kesin DNA bankasından. Belki fil yada at ile çiftleştirmiştir bu kadın kendini

7.5/10

Reactions: Forumdash
Rachel bana da çok çekici geliyor Sierra kadar olmasa da, gerçekten çekici bir kadın yalan yok.
Yeni gelen ecünnü bilmiyorumda ilk iki sezonda Monica dısında sempatik görünen 1 tane bile kadın oyuncu yoktu hepsi birbirinden maldı

5.bölümü izlememek için kendimi zor tuttum😱

S03 - B03-04

Profesörün zorda kalmasını seviyorum
Biliyorum ki dahine hamlesini devreye sokacaktır...
Dizinin tadı şimdi geldi. Zaman zaman geçmişe dönüşler ve planın nasıl yapıldıgını göstermeleri güzel. Profesörün ilk sezonlardaki "kılık değiştirmesi" gibi bi sahne bekliyorum. Lütfen yapsınlar. Kel boduguard'ı gözüm tuttu. Keisn bişey yapacak Tokyo'ya...Tokyo anne hasretini oradaki bir rehineyle giderecek healde

Rio'ya işkence yapan kadın göreve geliyor. Sondaki sahne ve söylemi. Artık polis tarafının da güçlü olması lazım...

3310'ların değerini bilin

Reactions: kerem and MasacRE
3x5

Bu Palermo niye var ya? Berlin çok sevildi, şimdi o da yok o zaman onun yerine ona benzer bir karakter koyalım diye mi? Ama olmuyor işte, dizinin bu sezon neredeyse her şeyi tekrar zaten, bari bu tarz karakter eklemeyin diziye. Berlin çok sevildi ama eminim şimdi bu Palermo'yu doğru düzgün seven yoktur. Bölüm boyu eşcinsel muhabbetleri falan da baydı beni, neyse sonda Nairobi iyi susturdu Palermo'yu en azından

Devletin en gizli sırlarının bulunması gereken yer orası mıdır? Bir kasanın içinde merkez bankasının başkanının girip alabileceği bir yer. Koruma desen yalnızca etrafındaki 5 kişi. Ayrıca o çantaların orada olduğunu nereden biliyorlar bizim soyguncular? Saçma geldi oralar bana.

Reactions: Forumdash and kerem
Bizim soygun ekibine karşı akıllı biri olması açısından iyi de hal hareketleri itici geldi bana. Güzel de değil ayrıca o bakımdan Tokyo'nun tırnağı etmez

3x6

Bu polisler daha önce gözü karartıp tankla tüfekle içeri girmeye karar vermemişler miydi? O zaman neden vazgeçmişlerdi. Gizli dosyalar hırsızların elinde diye. Ama bu arada yaptıkları hamleyle o kozlarını ellerinden aldılar. Peki şimdi niye geçen sefer karar verdikleri gibi dalmadılar da 5 kişi içeri güya gizlice girip sazan gibi ellerine düştüler.

Diğer tarafta da Profesör ne kadar şanslı ki ıssız bir yolda yalnızca bir tane ev var, tam onun önünde çamura saplandılar. Ya hiç koymayın öyle bir sahne sırf gerilim yaratacağız diye ne gerek var, bassın gitsin işte o yoldan.

Neyse Rio'yu döndürme planları tuttu öyle ya da böyle. Sierra kabul etti rehine değişimini ama düşündüğü bir şeyler vardır kesin bakalım ne olacak

3×5

Berlin'in platoniği niye sürekli lider gösterilmeye çalıştırılıyor anlamış değilim. Tokyo ve Nairobi'den çök daha iyi lider çıkabilirdi. Zaten adamın aklında sadece üç şey var zaten; seks, seks, seks. İlk kez baydı bu kadar muhabbet. Profesörün masada yumruk atmasını bile bekledim.

Helsinki ilk iki sezon pasifken bu sezon nedense birdenbire değere bindi. Öyle bir değerlendi ki Helsinki'yi paylaşamaz oldular.
Her ne kadar o türk dizimsi son sahne beni baysa da Nairobi'nin şuna haddini bildirmesine sevindim. Tokyo'nun sahnelerinin artması dileğiyle.

Reactions: MasacRE
Bitiriyor musun bugün?

3x7

Şu Arturo'dan bir kurtulamadık. Gitti bir de girdi içeriye, Helsinki'nin kollarında buldu kendini

Profesör ile Lisbon'un yeri tespit edildi, onun için de bir planı varmış Profesör'ün her zamanki gibi. Yalnız içeriyle nasıl iletişim kuracaklar ki bundan sonra. Gerçi son bölüme geldik artık kıyamet kopacak zaten
Lisbon da ağaca tırmanamadı, o yakalanır herhalde o yüzden onun üzerinden de pazarlık dönebilir.

Reactions: Forumdash
3×6

Kötüydü ya, mantık hatalarıyla dolu, gerçekliği az olan Amerikan dizilerinden hiçbir farkı yoktu bu bölümün. Allah aşkına Rio orada rahat rahat polislerin önünde halkı nasıl oluyorda selamlıyor aklım almıyor. Hemde bir EU ülkesinden bahsediyoruz..

Profesör'ün çölün ortasındaki tek evin önünde arabasının çamura batmasına ne demeli? Madem bir giriş tüneli var o zaman neden oraya sadece 5 kişi gönderiliyor? İspanya'nın alayı geçerdi ordan. Yapmayın şöyle şeyler abicim beceremiyorsan çekmeyeceksin yeni sezonu.

Reactions: MasacRE