Biraz sonra ilk sezonu bitireceğim. İki ve üç kalıyor, ardından Elite dizisinin yeni sezonu gelecek. Onun ilk sezonunu bir daha izlemem lazım.
Siz hayatta izleyemezsiniz birlikte dizi falan
Biraz sonra ilk sezonu bitireceğim. İki ve üç kalıyor, ardından Elite dizisinin yeni sezonu gelecek. Onun ilk sezonunu bir daha izlemem lazım.
Siz hayatta izleyemezsiniz birlikte dizi falan
Bizim Punisher nolduSiz hayatta izleyemezsiniz birlikte dizi falanNeyse devam böyle, güzel eğleniyorum sayenizde
3x1
Gayet güzel başladı, görüntüler de muazzamdı. Manzaralara dalıp olayları geçtim bi an.
Rio'nun telefonu açmasıyla yeri tespit edildi ve yakalandı. Tokyo son anda kaçtı neyse ki, onu da yakalayacaklar sandım bi an.
Tüm ekip yeniden toplandı, en büyük şok Berlin'in yaşıyor olmasıydı tabi. Nasıl kurtuldu oradan onu merak ediyorum doğrusu, ama gördüğüme çok sevindim.
@Harunnn60 @Çiğdem siz de başlayın yavaştan artık.
Yok artık. 😱Berlin yaşamıyor ki o sahne flashbackti. Profesör ile buluştuğu sahne aslında 5 yıl öncesi ama tüm altyazılarda “Büyük Güne 5 Gün Kala” diye geçtiği için birçok insan yaşıyor sandı. Netflix’in çeviri hatası maalesef ben de ilk yaşıyor sandım.
Yok artık. 😱
Ben de son sahnede herkes buluştuğunda neden Berlin yok diyorum, acaba sürpriz mi çıkıp gelecek diyorum... Dediğin gibi öyle bir yansıtılmış ki ben de yaşıyor sandım.
3x1
Gayet güzel başladı, görüntüler de muazzamdı. Manzaralara dalıp olayları geçtim bi an.
Rio'nun telefonu açmasıyla yeri tespit edildi ve yakalandı. Tokyo son anda kaçtı neyse ki, onu da yakalayacaklar sandım bi an.
Tüm ekip yeniden toplandı, en büyük şok Berlin'in yaşıyor olmasıydı tabi. Nasıl kurtuldu oradan onu merak ediyorum doğrusu, ama gördüğüme çok sevindim.
Tamam bu gece bende yorumumla gelirim kütük @MasacRE de çatlasın@Yiğitt Bugün eve gelince izleyeyim bende.
Çok güzel bir sezon açılışı yapmışlar3x1
İlk bölümler sıkıcı ve kötüydü. Bu konuda ben, @Forumdash, @MasacRE hemfikirdik.Çok güzel bir sezon açılışı yapmışlarAlamanyada yaşayıpta yabancı diziden anlamayan @kerem düşük diye hevesimi kaçırmıştıElite dizisinde de öyle gerçi oradan anlamam lazımdı
Spoide bahsedelim bölüme bu arada Tokyo dahada tipsizleşip tam bir ecünnü olmuş o ne tip öyle@MasacRE @ozgur2113 @Tolstoyevski @Harunnn60 @Forumdash @destere
Bende döndü sandım ama eski sahnelerde olucağını tahmin ediyordum BerlininBu arada 2.sezon finalinde Forumdash ve destere ile çok tartışmıştık kardeş diyorum yok diyorlar : F Berlin küçük kardeşim dedi , kardeşler işte ayoll sevgilisi değilya gerçi bunada kup bulurlar ama diğer bölümlerde daha açabilirler bu konuyu bakalım
Denver aslın da haklı Riomudur nedir bu çocuğa bu dizide de Elite de gıcık oluyorum bırakın napıyorsalar yapsınlar hatta yanına tokyoyuda gönderin onlar esir tutulurkan sizde raharça yaşayın onlarla uğraşsınlar
Profosorun masada onları ikna ederken müzik çok iyiydi gerçi bu dizinin müzikleri çok iyi zaten ve son sahnede tekrar profosorun ekiple tahtada yazı y azarak konusurkan 1.sezonu hatırladık bence güzel başladık
Hemfikir olanlara bak sen kütük @MasacREİlk bölümler sıkıcı ve kötüydü. Bu konuda ben, @Forumdash, @MasacRE hemfikirdik.Sonlara doğru iyice açılmaya başladı.
Ay ne zevksizsin sen öyle .s
Toplanma amaçları mantıklıydı 1.sezondan çok esinti vardı daha neAy ne zevksizsin sen öyle .s
Ona bizde birşey demiyoruz haklısın da ilk 2 sezonun altında kaldı diyoruz.Toplanma amaçları mantıklıydı 1.sezondan çok esinti vardı daha ne
@MasacRE ile sen beğenmediğin için bölüm güzel zaten siz beğendiğiniz bölüm varsa o kötüdürOna bizde birşey demiyoruz haklısın da ilk 2 sezonun altında kaldı diyoruz.İlk 2 sezon hem başlangıç hem gelişmede çok daha iyiydi. Bu sezonun sadece sonu çok iyiydi.
@Forumdash Abicimde son dönemde sapıtmıştı biraz@Forumdash da beğenmemişti.
Dark'ın en kötü bölümü bile (ki yok) bu dizinin 3. sezonuna bin basar.@Forumdash Abicimde son dönemde sapıtmıştı birazSiz Darkın bomboş hiç hareketlilik yaşam belirtisi olmayan bölümüne hayran kalıyordunuz @MasacRE@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?