Netflix La Casa De Papel - 3. Sezon Yorumları

Reactions: Çiğdem
3x1

Gayet güzel başladı, görüntüler de muazzamdı. Manzaralara dalıp olayları geçtim bi an.

Rio'nun telefonu açmasıyla yeri tespit edildi ve yakalandı. Tokyo son anda kaçtı neyse ki, onu da yakalayacaklar sandım bi an.

Tüm ekip yeniden toplandı, en büyük şok Berlin'in yaşıyor olmasıydı tabi. Nasıl kurtuldu oradan onu merak ediyorum doğrusu, ama gördüğüme çok sevindim.

@Harunnn60 @Çiğdem siz de başlayın yavaştan artık.

Berlin yaşamıyor ki o sahne flashbackti. Profesör ile buluştuğu sahne aslında 5 yıl öncesi ama tüm altyazılarda “Büyük Güne 5 Gün Kala” diye geçtiği için birçok insan yaşıyor sandı. Netflix’in çeviri hatası maalesef ben de ilk yaşıyor sandım.

Reactions: Yiğitt
Yok artık. 😱
Ben de son sahnede herkes buluştuğunda neden Berlin yok diyorum, acaba sürpriz mi çıkıp gelecek diyorum... Dediğin gibi öyle bir yansıtılmış ki ben de yaşıyor sandım.

Reactions: Özgür
Ben de ilk öyle sandım sonra Twitter’dan gördüm
Diğer bölümlere gelince anlıyorsun zaten flashback olarak yer alıyor.

@Yiğitt Bugün eve gelince izleyeyim bende.
Tamam bu gece bende yorumumla gelirim kütük @MasacRE de çatlasın

Çok güzel bir sezon açılışı yapmışlar
Alamanyada yaşayıpta yabancı diziden anlamayan @kerem düşük diye hevesimi kaçırmıştı
Elite dizisinde de öyle gerçi oradan anlamam lazımdı

Spoide bahsedelim bölüme bu arada Tokyo dahada tipsizleşip tam bir ecünnü olmuş o ne tip öyle
@MasacRE @ozgur2113 @Tolstoyevski @Harunnn60 @Forumdash @destere

Bende döndü sandım ama eski sahnelerde olucağını tahmin ediyordum Berlinin
Bu arada 2.sezon finalinde Forumdash ve destere ile çok tartışmıştık kardeş diyorum yok diyorlar : F Berlin küçük kardeşim dedi , kardeşler işte ayoll sevgilisi değilya gerçi bunada kup bulurlar ama diğer bölümlerde daha açabilirler bu konuyu bakalım

Denver aslın da haklı Riomudur nedir bu çocuğa bu dizide de Elite de gıcık oluyorum bırakın napıyorsalar yapsınlar hatta yanına tokyoyuda gönderin onlar esir tutulurkan sizde raharça yaşayın onlarla uğraşsınlar

Profosorun masada onları ikna ederken müzik çok iyiydi gerçi bu dizinin müzikleri çok iyi zaten ve son sahnede tekrar profosorun ekiple tahtada yazı y azarak konusurkan 1.sezonu hatırladık bence güzel başladık

Reactions: MasacRE and kerem
İlk bölümler sıkıcı ve kötüydü. Bu konuda ben, @Forumdash, @MasacRE hemfikirdik.
Sonlara doğru iyice açılmaya başlamıştı.

Ona bizde birşey demiyoruz haklısın da ilk 2 sezonun altında kaldı diyoruz.
İlk 2 sezon hem başlangıç hem gelişmede çok daha iyiydi. Bu sezonun sadece sonu çok iyiydi.
@MasacRE ile sen beğenmediğin için bölüm güzel zaten siz beğendiğiniz bölüm varsa o kötüdür

Reactions: MasacRE and kerem
@Forumdash Abicimde son dönemde sapıtmıştı biraz
Siz Darkın bomboş hiç hareketlilik yaşam belirtisi olmayan bölümüne hayran kalıyordunuz @MasacRE
@Harunnn60
Dark'ın en kötü bölümü bile (ki yok) bu dizinin 3. sezonuna bin basar.

Birde 2. sezonun sonundan sonra 3. sezonu istemedik biz. Orada bitmeliydi dizi.

Reactions: Çiğdem